y

Een caravan kopen Brabant

Wilt u graag een caravan kopen bij een specialist in Brabant, het liefst in de omgeving van Breda? Kom dan eens langs bij De Vossenhoek Caravan & Recreatie. Wij zijn een van de grootste caravandealers van Brabant, waar u zowel gloednieuwe caravans als caravan occasions kunt kopen. In onze ruime showroom vindt u geheid een caravan die bij u en uw vakantiedoelen past. Wilt u graag een ruim model, waarin u tevens veel bagageruimte heeft? Of wilt u liever een lichtgewicht en compacte variant? In ons assortiment vindt u het allemaal. Voor het kopen van een caravan komt u daarom langs in onze winkel in Oud-Gastel, nabij Breda.

Een caravan kopen voor een scherpe prijs bij onze winkel in Brabant

Naast gloednieuwe caravans, kunt u bij ons ook terecht voor caravan occasions. Wanneer u besluit een caravan te kopen bij ons in Brabant, heeft u de keuze uit een breed assortiment van occasions. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Knaus caravan? Of van een exemplaar van het merk Eriba? Door een occasion te verkiezen boven een gloednieuwe caravan, profiteert u van scherpe prijzen.

Eriba, Eriba caravan, Vossenhoek

Bekijk het aanbod online

Woont u niet in Brabant, maar wilt u wel graag een caravan kopen en bent u daarom benieuwd naar het aanbod aan occasions van onze showroom in de buurt van Breda? Dan raden we aan om online ons assortiment te bekijken. Heeft u interesse in een van de caravans uit het overzicht? Neem dan contact met ons op. We bespreken dan graag de mogelijkheden met u.

Ook andere kampeerbenodigdheden

Ondanks dat we een van de grootste caravandealers van Brabant zijn, verkopen we nog veel meer dan alleen caravan occasions en nieuwe caravans. Alles wat u nodig heeft voor een geslaagde vakantie hebben wij onder één dak. Denk hierbij aan diverse caravanaccessoires, zoals caravan movers en voortenten. Maar ook aan allerlei andere benodigdheden, zoals een luchtbed, een gasfles of een van de andere camping accessoires. Kortom: wij zijn veel meer dan een van de grootste caravandealers van Brabant.

Laat u adviseren in de winkel

Breng een bezoek aan De Vossenhoek Caravan & Recreatie, een van de grootste caravandealers van Brabant, en vindt alles wat u nodig heeft voor een zorgeloze vakantie! In de winkel lopen genoeg medewerkers rond die u graag van advies voorzien. Heeft u vragen over een caravan of een ander product dat u wilt kopen in onze kampeerwinkel nabij Breda? Stel deze dan gerust aan ons personeel. Wilt u voor of na uw bezoek een vraag stellen? Dan kunt u ons uiteraard ook telefonisch bereiken via 088 – 303 81 00.