y

Multimedia

Buitengewoon in multimedia!

Wilt u op vakantie kunnen genieten van televisie en internet met de kwaliteit van thuis? Kom dan snel langs in onze kampeerwinkel! Wij hebben voor u een ruim assortiment aan multimedia geselecteerd met televisies, satellietschotels en WiFi versterkers. U bent verzekerd van de allerbeste kwaliteit!

In onze winkel kunt u tevens terecht voor deskundig advies over de verschillende producten. Onze ervaren adviseurs staan altijd voor u klaar! Bovendien hebben wij ook altijd scherpe prijzen én kunnen we vele multimedia producten voor u inbouwen en installeren.


Satellietschotels

Als u op de camping TV wilt kijken in HD kwaliteit, dan kunt u niet zonder een satellietschotel. We hebben diverse soorten en maten schotelantennes. Met de juiste schotel kunt u uw favoriete programma’s kijken, zelfs in Scandinavië, Zuid-Spanje of de Balkan.

Ook kunt u bij ons een abonnement afsluiten bij Canal Digitaal. Zij bieden u een uitgebreid pakket aan Nederlandse televisie zenders. Zo hoeft u nooit iets te missen van uw favoriete series!


Televisies

Bij De Vossenhoek vindt u in de kampeerwinkel een ruime keuze aan televisies. Van compacte 19 inch televisies tot SMART tv’s met ingebouwde ontvanger en DVD speler. Alles is mogelijk op het gebied van televisie kijken op de camping.

In combinatie met de juiste satellietschotel en provider geniet u ook tijdens de vakantie van uw favoriete tv programma’s in HD kwaliteit. Omdat het vinden van de ideale combinatie lastig kan zijn, staan onze adviseurs altijd klaar om u te helpen.


WiFi op de camping

Internet is inmiddels bijna onmisbaar geworden in ons leven. Ook op de camping willen we graag verbonden blijven. Omdat veel campings een openbaar WiFi netwerk hebben, is een eigen internet voorziening een veiliger alternatief.

Met een WiFi of 4G ontvanger van ALFA Network bent u verzekerd van een internetverbinding van topkwaliteit!