y

Opbergmeubels

Buitengewoon in opbergmeubels! 

Om uw tent of voortent altijd netjes en opgeruimd te houden zijn er opbergmeubels, zoals kastjes, in diverse soorten en maten in te verkrijgen. Denk hierbij aan functionele opbergmeubels zoals campingkeukens en campingkasten.

Bij de campingkeukens is het heel erg belangrijk waar u deze voor gaat gebruiken. Is het alleen om alle pannen en servies in op te ruimen of wilt u hier ook het gasstel op zetten? De hoogte van het kastje is dan erg belangrijk. Denk hier dus goed over na als u een opbergmeubel gaat kopen.

Daarnaast zijn in diverse hoogte en breedte maten kastjes te verkrijgen. Fijn om alles netjes op te ruimen en handig om alles weer terug te vinden. In ons assortiment hebben we traditionele kasten met stokken én eenvoudig op te zetten opvouwbare campingkasten.

In onze kampeerwinkel kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment aan opbergmeubels. Wij hebben voor u topmerken als Soplair, Isabella, Bo-Camp, Crespo en Eurotrail. Bovendien kunnen onze ervaren adviseurs u voorzien van deskundig advies, zodat u altijd de perfecte oplossing vindt.

opbergmeubels, opbergmeubelen, campingkasten, campingkeukens

Opbergmeubelen

In grote lijnen is er een onderscheid in campingkasten en campingkeukens. Het verschil is dat de keukens een hittebestendig topblad en een windscherm. Deze kasten zijn daardoor geschikt voor het plaatsen van een kooktoestel boven op het kastje. Over het algemeen zijn deze kastjes groot genoeg voor een 3-pits gasstel. Dit wordt vaak gezien als een dubbele campingkast. De enkele variant is smaller dan de opbergmeubels voor de kooktoestellen.

Opvouwbare campingkasten

Erg populair zijn de opvouwbare opbergmeubels. Ze zijn compact als bagage, vaak lichtgewicht en binnen enkele seconden eenvoudig op te zetten. De ’traditionele’ campingkasten moeten vaak  in elkaar worden gezet met buizen en er wordt er een doek overheen getrokken. De opvouwbare kasten zijn sneller op te zetten en in te vouwen, maar zijn even stevig en solide als de traditionele kasten. Bekijk zeker eens onze duurzame Soplair kasten!