y

Voortent voor een caravan of camper

Bent u op zoek naar een nieuwe luifel of voortent voor uw caravan? Kom dan snel langs in de uitgebreide voortentenshowroom van De Vossenhoek Caravan & Recreatie in Oud-Gastel! Hier kunt u zelf de verschillende showmodellen bekijken én beleven. U kunt diverse typen voortenten in onze kampeerwinkel bekijken, van uitgebreide seizoensvoortenten tot eenvoudig op te zetten opblaasbare voortenten. Of uw voorkeur uitgaat naar een Doréma-voortent, een Isabella-voortent, een Brand-voortent óf misschien wel een Thule-luifel; u vindt het allemaal bij De Vossenhoek Caravan & Recreatie, in dé grootste voortentenshowroom van de regio.

Bij De Vossenhoek bent u altijd verzekerd van:

  • Het grootste assortiment aan voortenten in de regio, zodat u optimaal kunt vergelijken;
  • Toonaangevende topmerken die alleen de beste kwaliteit voor u leveren;
  • Deskundig advies door onze jarenlange ervaring in kamperen en recreëren, zodat u altijd de voortent vindt die het beste bij u en uw caravan past.

Voor het kopen van een voortent of caravan van hoogwaardige merken komt u naar ons.

Voortent, voortenten, luifels, caravanvoortent, caravanluifel, opblaasbare voortent, opblaasbare voortenten Voortent, voortenten, luifels, caravanvoortent, caravanluifel, opblaasbare voortent, opblaasbare voortenten Voortent, voortenten, luifels, caravanvoortent, caravanluifel, opblaasbare voortent, opblaasbare voortenten
Voortent, voortenten, luifels, caravanvoortent, caravanluifel, opblaasbare voortent, opblaasbare voortenten Voortent, voortenten, luifels, caravanvoortent, caravanluifel, opblaasbare voortent, opblaasbare voortenten Voortent, voortenten, luifels, caravanvoortent, caravanluifel, opblaasbare voortent, opblaasbare voortenten

Hoe kies ik de ideale voortent?

In de wereld van de voortenten zijn de opties bijna oneindig. Wanneer u een caravan of voortent wilt kopen, ziet u verschillende goede merken voorbij komen. Verdwalen tussen alle mogelijkheden ligt daarom op de loer. Wij geven u daarom alvast enkele tips om de perfecte merken voortent voor uw caravan te kopen!

Omloopmaat van uw caravan

Als eerste is het van belang om te weten wat de omloopmaat van uw gekochte caravan is. Uw nieuwe voortent moet uiteraard wel aan uw caravan passen. Weet u de omloopmaat niet? Dan zijn er twee manieren om hier achter te komen:

  • Vul uw caravangegevens in bij een omloopmaatcalculator. Dit kan bijvoorbeeld via de website van Isabella. Hier vult u het merk en bouwjaar van uw caravan in en krijgt u een lijstje met types en de bijbehorende omloopmaat, ook wel de A-maat genoemd.
  • U kunt ook zelf de omloopmaat meten. Zet de caravan waterpas en draai de uitdraaisteunen uit. Trek vervolgens een koord door de rail van punt A tot punt C, zoals op onderstaande afbeelding te zien is. Let erop dat u bij een aerodynamische caravan op een iets andere manier moet meten. Ook dit ziet u op onderstaande afbeelding.

Kies tussen onze merken welke voortent of caravan u wilt kopen.

Berekenen omloopmaat caravan, omloopmaat caravan, omloopmaat meten, omloopmaat berekenen, voortenten, voortent

Stel u zelf de vraag: Hoe ga ik kamperen?

Dit is de belangrijkste vraag die u voor uzelf moet beantwoorden. Het antwoord op deze vraag is namelijk bepalend voor het maken van de juiste keuze. Het helpt u om tussen de vele merken de juiste voortent of caravan te kopen. Wanneer u bijvoorbeeld één keer per jaar veertien dagen op vakantie gaat met uw caravan, heeft u een ander type voortent nodig dan wanneer u een seizoensplaats neemt op de camping. In grote lijnen kunt het beste hiermee rekening houden:

  • Gaat u graag meerdere keren per jaar een weekendje weg? Dan wilt u een voortent die snel en eenvoudig op te zetten is. U kunt dan het beste zoeken naar lichtgewichtvoortenten (dunner doek en aluminium frame) en naar opblaasbare voortenten.
  • Gebruikt u uw caravan om twee weken op (zomer)vakantie te gaan? Ga dan op zoek naar voortenten die wat lichter in gewicht zijn. Denk ook aan een dunner doek en een aluminium frame. Voor dergelijke vakanties is de kans op extreme weersomstandigheden relatief klein. Bovendien scheelt het in laadgewicht en zijn deze tenten eenvoudig op te zetten en af te spannen.
  • Zoekt u een caravanvoortent voor een seizoensplek? Dan is het van belang om een stevige constructie te hebben. Als uw caravan met voortent het hele jaar op de camping staat, wordt deze ook blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden en mogelijk ook aan extreme weertypes, zoals een zware storm of winterse neerslag. Zoek dan naar een caravanvoortent met een stevig stalen frame en pvc-doek. Voeg er eventueel extra storm- en dakstangen aan toe voor extra zekerheid en laat op tijd onderhoud aan uw caravan uitvoeren.

Kom naar onze voortentenshowroom

Bezoek onze kampeerwinkel om met eigen ogen alle opties te bekijken die we hebben op het gebied van voortenten en caravanaccessoires. Wij helpen u graag met deskundig advies om de perfecte voortent voor uw caravan te vinden. Kom daarom snel langs en wij maken voor u een scherpe en passende offerte. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)165 – 34 30 53 of een e-mail te sturen naar info@vossenhoek.nl. Bekijk gerust al onze merken bij het kopen van een voortent of caravan.