y

Slapen

 Buitengewoon in nachtrust!

Tot rust komen en bijtanken zijn ongetwijfeld een van de belangrijkste redenen om op vakantie te gaan. Daarbij is een goede nachtrust onmisbaar. Met de matrassen op maat en slaapaccessoires van De Vossenhoek kunt u altijd met een gerust hart gaan slapen. Het ultieme slaapcomfort zorgt ervoor dat u altijd uitgerust en fit wakker wordt.

Ervaar tijdens u kampeervakantie hetzelfde comfort als thuis. Slapen op de camping was nog nooit zo luxe! De Vossenhoek is voor u hét adres voor het ultieme slaapcomfort op vakantie. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan slaapzakken, slaap matten en luchtbedden. Bovendien bieden wij matrassen op maat aan van Dröm en Duvalay.


Matrassen op maat

Met Dröm haalt u altijd een matras op maat in huis. Caravanmatrassen met diverse vormen, ronde of ongelijke hoeken. Het is voor Dröm geen probleem! U krijgt altijd een matras dat perfect past op het bed in uw caravan of camper. Hier kunt u altijd met een gerust hart op slapen!

Heeft u last van ongelijkheden of naden op uw campingmatras? Dan bieden de oplegmatrassen van Duvalay een uitkomst! Met oplegmatrassen van diverse afmetingen, diktes en materialen vindt u altijd een passend matras. Een betere nachtrust kunt u zich niet wensen!


Slapen en slaapaccessoires

Onmisbaar voor een goede nachtrust zijn de diverse slaapaccessoires. Denk aan slaapzakken, slaapmatten en luchtbedden. Houdt er wel van te voren rekening voor welke doeleinden of in welke periode u deze gaat gebruiken. Zomer slaapzakken kunnen bijvoorbeeld te weinig warmte geven voor gebruik in de wintermaanden. Ook voor slaap matten en luchtbedden is het van groot belang om te bedenken hoe en voor wie ze gebruikt gaan worden. Persoonlijke voorkeur is hierin namelijk heel belangrijk. Alleen dan kunt u echt comfortabel slapen.


Meer informatie?

Voor meer informatie over ons uitgebreide assortiment aan matrassen en slaapaccessoires kunt u terecht in onze kampeerwinkel. Hier staan onze ervaren medewerkers voor u klaar om u helpen bij het vinden van de juiste oplossing passend bij u. Kom dus snel naar onze shop of neem vandaag nog contact op! Wij garanderen u ultieme nachtrust tijdens uw vakantie.