y

Campingtafels

Buitengewoon in campingtafels!

Voor de een is het heerlijk kamperen met een bord op schoot, terwijl een ander de voorkeur geeft aan eten aan tafel. Met z’n tweeën of met het hele gezin. In het assortiment tafels van de Vossenhoek treft u kleine, grote en lichtgewicht campingtafels aan. De meeste tafels zijn in hoogte verstelbaar, waardoor ze altijd aan te passen zijn aan de hoogte van uw stoelen. Daarnaast treft u ook tafels aan die water- en hittebestendig zijn, zodat u deze altijd buiten kunt laten staan.

Kom gerust langs en laat u adviseren. Onze deskundige adviseurs kunnen met u op zoek naar de ideale combinatie van campingmeubelen voor u!

Kampeertafels, campingtafels, De Vossenhoek

Campingtafels

Kampeertafels zijn er in vele soorten en maten. Dit betekent dat wij altijd de perfecte tafel voor u hebben, maar ook dat u goed moet nadenken wat u precies nodig hebt. Op welke dingen moet u letten bij het kopen van een campingtafel.

Bagageruimte

Belangrijk om in de gaten te houden is de hoeveelheid bagageruimte die u heeft, of de hoeveel ruimte die u wilt spenderen aan de campingtafel. Twee zaken die hierbij een rol spelen: de vorm van de tafel en de afmetingen van de tafel. Tafels zijn er namelijk in verschillende vormen: rechthoekig, vierkant, ovaal of rond. De afmeting van de tafel is onder andere afhankelijk van het aantal personen waarmee u de tafel gebruikt. Om de bagageruimte te beperken zijn vrijwel alle campingtafels inklapbaar of opvouwbaar.

Soorten campingtafels

Net als bij campingstoelen, zitten er ook verschillen in standaard campingtafels en luxe tafels. Denk bijvoorbeeld aan het verschil in verstelbare pootjes. Die zorgen er niet alleen voor dat de hoogte van de  tafel kan worden aangepast aan de stoelen, maar ook dat de tafel altijd stabiel weggezet kan worden. Ook zijn er campingtafels die voorzien zijn van opbergruimte onder het tafelblad. Ideaal voor het opbergen van bijvoorbeeld tijdschriften.

Naast verschillen in luxe, zijn er ook diverse type kampeertafels te onderscheiden. Denk hierbij ook aan bijzettafeltjes en opvouwbare picknicktafels. Zo is er voor elke functionaliteit een tafel te verkrijgen. Welke tafel voor u het meest ideaal is, hangt af van de door u gewenste toepassing.

Kwaliteit

Ongetwijfeld een van de belangrijkste criteria bij de aanschaf van uw nieuwe campingtafel. Ons assortiment bestaat uit onder andere de topmerken Crespo, Isabella en Westfield bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit! De meeste tafels hebben een watervaste en hittebestendige en watervaste bladen, zodat u ze tijdens uw vakantie gerust buiten kunt laten staan.