y

T@b

Logo T@B

Waarschijnlijk is er geen karakteristieker model onder de hedendaagse caravans als de T@B. Ben je op zoek naar iets speciaals? Dan is deze caravan wat je zoekt! Met zijn unieke vormgeving staat de T@B voor lifestyle, plezier en avontuur. Je herkent ze al van grote afstand, de druppelvormige caravan met een bijzonder hoge x-factor. Een caravan met een echte cult status, maar het is meer dan een ongewone caravan.

T@B caravan

T@B modellen 2020

Basis: Duidelijk, gestructureerd, bescheiden. Let op, liefhebber van het purisme: zonder veel snuisterijen betovert de Basis alleen al door zijn markante vorm en het gebruikelijke chique interieurdesign. Bescheiden coolness werkt altijd!

Mexican Sunset: Alle ogen gericht op mij. Maakt het jou niet uit als men stiekem naar je kijkt? Dan heb je de T@B Mexican Sunset nodig. De kleurrijke grafische prints zorgen direct voor een goed humeur en gegarandeerd opvallen krijg je er gratis bij!

Metropolis: Mag het een beetje meer zijn? Dan betovert de Metropolis met zijn tactvolle style elementen en de donkere framerand en de bijpassende grafische prints. Met Urban Chic val je zeker op. Zowel op de camping als onderweg!

Offroad: Markant en wilskrachtig. Je bent een echte avonturier en bezoekt graag onbekende streken. Dan kunnen wij je hier jouw nieuwe handlanger voorstellen: de T@B Offroad. Want Offroad en ontdekkingsgeest passen perfect bij elkaar!

Catalogus & prijslijst

CatalogusPrijslijst

T@b

Het aanbod nieuwe T@B caravans in onze showroom wordt steeds aangepast. Bekijk hier ons aanbod nieuwe T@B caravans. Staat een model nog niet in onze showroom? Neem contact op met onze afdeling verkoop, Tel. 0165-343053 of showroom@vossenhoek.nl.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van al onze acties en aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.