y

Verlichting

Buitengewoon in verlichting! 

Tijdens het kamperen is een goede lamp heel belangrijk. Of het nu gaat om functionele verlichting of juist sfeerverlichting. Maar ook het design kan voor u belangrijk zijn.

Creëer gezelligheid op uw kampeerplaats. Bij ons vindt u verlichting op elektriciteit, benzine en gas. Daarnaast hebben wij ook sfeerlampen op batterijen en kaarsen. Ook heel sfeervol zijn de lampen van Barebones!

Voor welk type verlichting u ook gaat, u bent aan het juiste adres bij De Vossenhoek. Voor meer informatie over ons assortiment kunt u altijd een van onze medewerkers aanspreken of vooraf al contact opnemen met onze kampeerwinkel!

Elektrische verlichting

Wanneer u tijdens uw vakantie ook gebruik maakt van stroomverbruik, kunt u kiezen voor een lamp die u rechtstreeks op 220V aansluit, maar er zijn tegenwoordig ook heel veel oplaadbare lampen. Deze hebben een USB aansluiting waarmee u de lamp kunt opladen. Uiteraard hebben wij ook adapters waar u twee tot vier USB oplaadstekkers in kwijt kunt. Er zijn zelfs lampen met een speaker  die u via Bluetooth kunt verbinden met uw telefoon en op deze manier naar muziek kan luisteren. Deze lampen zijn voorzien van dimstanden. U kunt dus het licht fel aanzetten, maar ook dimmen tot sfeerverlichting.

Is in uw caravan of camper het lampje van een spotje of de plafondverlichting kapot? Geen probleem! Wij hebben een groot assortiment met halogeen en LED-lampjes om deze te vervangen.

Gas- en benzineverlichting

Lampen van Campingaz of Coleman werken op een prik- of een gewone cartouche en sommige ook op benzine. De diverse gascartouches zijn bij ons verkrijgbaar.

Sfeerverlichting

Naast de dim-bare elektrische verlichting, hebben wij voor u ook diverse lampen die op batterijen werken. Deze lampen geven een mooi sfeervol zacht licht.

Wat ook niet bij uw sfeerverlichting mag ontbreken is een kaars in emmer of glazen pot. Deze is meestal voorzien van Citronella, waardoor uw de muggen op afstand houdt. Ook hebben wij voor u citronella wierook, dit is dan wel geen verlichting, maar houdt de muggen wel op afstand.

Overige verlichting

Wist u dat er ook oplaadbare verlichting is met een insectenlamp. Dit kan heel praktisch zijn voor in het slaapgedeelte. U kunt namelijk de verlichting of insectenlamp afzonderlijk van elkaar gebruiken. Deze lampen kunnen zowel staand als hangend gebruikt worden.

Ook zak- en hoofdlampen zijn voor sommige outdoor activiteiten heel een belangrijk, uiteraard kunt u ook hiervoor bij ons terecht.