y

Isabella Sun Shine Plus

Bent u op zoek naar de ideale multifunctionele Isabella luifel? Dan moet u de Isabella Sun Shine Plus hebben! Deze luifel is licht in gewicht en met de optionele frontpanelen eenvoudig om te bouwen tot een reistent. Kortom: licht gewicht luifel en voortent in één.

Isabella Sun Shine Plus: maximale stabiliteit, minimaal gewicht

Of u nu kiest voor een diepte van 250 cm of een diepte van 300 cm, de Isabella Sun Shine Plus staat altijd stevig en stabiel. Voor zowel de linker- als rechterzijde worden er zijwanden meegeleverd voor een extra beschutting tegen wind en regen. Door middel van een Carbon X frame en IsaFix koppelingen is deze Isabella luifel niet alleen licht in gewicht, maar ook eenvoudig op- en af te bouwen.

Comfortabel kamperen

Met de optioneel verkrijgbare voorwanden kunt u de Isabella Sun Shine Plus luifel eenvoudig omtoveren tot een lichte reistent. Door de grote ramen in de frontpanelen hebt u altijd genoeg inval van natuurlijk licht. Bovendien behoudt u hiermee uw uitzicht op de kampeerplaats.

Gaat u voor een langere tijd kamperen met de Sun Shine Plus? Maakt uw verblijf dan comfortabeler met een Zinox stalen frame. Met dit zwaardere frame wordt de luifel/voortent stabieler en geeft het meer zekerheid voor een langere vakantie.

Specificaties

Isabella Sun Shine Plus

Beschikbare maten Isabella Sun Shine Plus

De Sun Shine Plus is verkrijgbaar in de Isabella maten G13 tot en met G22. Hierin vallen de omloopmaten tussen 800 cm en 1175 cm. Voor alle maten is er een keuze tussen Carbon X frame, Zinox frame of zonder frame. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste maat voor uw caravan. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om deze luifel te voorzien van een front en een gordijn set.

Let erop dat u de omloopmaat van uw caravan moet weten om een passende voortent te vinden. Als u de omloopmaat van uw caravan niet weet, dan kunt u deze opzoeken via onderstaande button.

Wij kunnen u helpen!

Bent u op zoek naar dé ideale Isabella voortent voor uw caravan? Door de vele modellen kunnen wij ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. Maar geen paniek, wij kunnen u helpen!

Kom naar onze voortenten showroom in Oud-Gastel of neem contact op met een van onze medewerkers. Door onze jarenlange ervaring met voortenten kunnen wij u helpen bij het vinden van de perfecte voortent!