y

Dethleffs

Caravan outlet


Logo dethleffs

Zomervakantie, winterkamperen, in de bergen of aan zee, in de stad of de hele wereld rond? Waar uw reis ook heen gaat: de caravans van Dethleffs staan voor de hoogste kwaliteit, eerste klas afwerking, individuele uitrusting en voor meer veiligheid en plezier. Daarvoor garanderen wij voor en na aanschaf een goede service.

Hoe fijn is het om onderweg te zijn – lekker op vakantie. Nieuwe plekken te ontdekken, nieuwe vrienden te maken en tijd door te brengen met het gezin. Kortom: genieten van alles, met, bij en om de caravan. Met een Dethleffs caravan kunt u dit op een speciale manier ervaren. Ontdek hoe fijn het is om met een Dethleffs caravan onderweg te zijn. Gaat u mee?

Dethleffs, vossenhoek

Dethleffs modellen 2020

C’Joy – meer met minder. Minder gewicht, lagere prijs, gewoon genieten van je mobiele huis op wielen. Alles is aan boord om te genieten van een heerlijke vakantie.

C’Go & C’Go Up – caravan to go. Modern, fris en klaar om er op uit te gaan. De C’Go biedt een ruime keuze aan indelingen, dus voor ieder wat wils.

Camper – de gezinscaravan. De ideale gezinscaravan met een grote keuze aan stapelbedindelingen en kortere tourcaravans én uiteraard veel opbergmogelijkheden.

Nomad – ervaring loont zich. Met zijn elegante interieur, een omvangrijke standaarduitvoering en stijlvolle details. De perfecte caravan voor de veeleisende kampeerder.

Exclusiv – 5-sterren camping. Even helemaal weg, compleet in stijl en vooral zonder compromissen in comfort: dat is de Exclusiv.

Coco – verbazingwekkend licht. Inspirerend ruimtegevoel met sfeer: open en flexibel, licht en vriendelijk, lounge stijl, multifunctioneel en ultralicht.

Brochure & prijslijst

Brochureprijslijst

Dethleffs, Vossenhoek, caravan

Het aanbod nieuwe Dethleffs caravans in onze showroom wordt steeds aangepast. Bekijk hier ons aanbod nieuwe Dethleffs caravans. Staat een model nog niet in onze showroom? Neem contact op met onze afdeling verkoop, Tel. 0165-343053 of showroom@vossenhoek.nl.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van al onze acties en aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.