y

Dethleffs caravan Aero

Ga lekker kamperen met een Dethleffs caravan Aero. De Vossenhoek Caravan & Recreatie uit Oud-Gastel heeft een ruim assortiment aan hoogwaardige voortenten, campers en caravans, die lang mee gaan. Met ons prachtige aanbod helpen we u graag aan een fijne vakantie. Met een prachtige Dethleffs caravan Aero haalt u het maximale uit uw vakantie.

Een Dethleffs caravan Aero is een hoogwaardige caravan met een moderne look

Wilt u een caravan kopen in regio Brabant? In onze prachtige kampeerwinkel helpen we u graag om de ideale caravan te vinden. Het is belangrijk om rekening te houden met het gewicht van caravan, zodat u geen problemen krijgt wanneer u bergopwaarts moet rijden. Daarbij heeft elke caravan een andere indeling, grootte en prijskaartje. De Dethleffs caravan Aero heeft een moderne look en beschikt over ingebouwde integraal-achterlichten. Deze caravan is van hoge kwaliteit en bestand tegen heftige weersomstandigheden. We leveren ook tweedehands caravans in goede staat.

Kom gerust langs in de showroom

Gaat u op vakantie en bent u op zoek naar een voortent of een caravan van een betrouwbaar merk, zoals Brand of T@b? Bekijk dan ons complete aanbod aan caravans en caravanaccessoires of kom langs in onze winkel. Neem voor vragen of advies gerust contact met ons op. We zijn bereikbaar via ons e-mailadres info@vossenhoek.nl en helpen u graag vooruit.