y

Dethleffs caravan Aero

Ga lekker kamperen met een Dethleffs caravan Aero. De Vossenhoek Caravan & Recreatie uit Oud-Gastel heeft een ruim assortiment aan hoogwaardige voortenten, campers en caravans, die lang mee gaan. Met ons prachtige aanbod helpen we u graag aan een fijne vakantie. Met een prachtige Dethleffs caravan Aero haalt u het maximale uit uw vakantie.

Een Dethleffs caravan Aero is een hoogwaardige caravan met een moderne look

Wilt u een caravan kopen in regio Brabant? In onze prachtige kampeerwinkel helpen we u graag om de ideale caravan te vinden. Het is belangrijk om rekening te houden met het gewicht van caravan, zodat u geen problemen krijgt wanneer u bergopwaarts moet rijden. Daarbij heeft elke caravan een andere indeling, grootte en prijskaartje. De Dethleffs caravan Aero heeft een moderne look en beschikt over ingebouwde integraal-achterlichten. Deze caravan is van hoge kwaliteit en bestand tegen heftige weersomstandigheden. We leveren ook tweedehands caravans in goede staat.

Kom gerust langs in de showroom

Gaat u op vakantie en bent u op zoek naar een voortent of een caravan van een betrouwbaar merk, zoals Brand of T@b? Bekijk dan ons complete aanbod aan caravans en caravanaccessoires in de webshop of kom langs in onze winkel. Neem voor vragen of advies gerust contact met ons op. We zijn bereikbaar via ons e-mailadres info@vossenhoek.nl en helpen u graag vooruit.