y

Dethleffs Beduin Scandinavia caravan

De Beduin is een van de klassiekers uit de wereld van Dethleffs. Al decennia lang brengt de Beduin kampeerders comfortabel en betrouwbaar naar hun reisdoel. De nieuwe Dethleffs Beduin Scandinavia is de nieuwe generatie van deze klassieker! Met een loftachtig concept en het gebruik van natuurlijke materialen, heeft dit model echte Scandinavische flair gekregen. Bovendien is deze caravan er speciaal op gemaakt om 365 dagen per te gebruiken. Dus ook winterkamperen is met de Beduin Scandinavia geen enkel probleem. Zelfs niet bij temperaturen onder het vriespunt.

Dethleffs Beduin Scandinavia verkrijgbaar in 10 indelingen

De modellenserie van de Dethleffs Beduin Scandinavia bestaat uit maar liefst 10 verschillende indelingen: 540 QMK, 550 BET, 550 RD, 550 SE, 590 RK, 650 RE, 650 RFK, 670 BET, 690 BQT en 740 BFK.

In de 540 QMK vinden we een indeling met voorin een tweepersoons dwarsbed. Links naast de toegangsdeur een keuken met grote koelkast en daartegenover een ruime rondzit. Achterin is de caravan te verdelen in twee ruimtes: een kinderkamer met stapelbed en een badkamer met douche en toilet.

De Beduin Scandinavia 550 BET is een indeling met aan de voorkant een hoekkeuken op de kop. Direct naast de keuken vinden we een zeer ruime zitgroep bestaande uit een rechte bank, een hoekbank en een grote tafel. Achterin deze caravan vinden we enkele bedden, met een looppad ertussen. Tussen de bedden door is de badkamer te bereiken. Dit is een grote badkamer over de gehele breedte van de caravan.

Het model 550 RD is een caravan met een tweepersoons Queensbed achterin. Voor de slaapkamer vinden we een aparte douche- en toiletruimte die gezamenlijk een royale badkamer vormen door middel van de toiletdeur. In het midden, links naast de toegangsdeur, bevindt zich een grote kledingkast. Hier tegenover is een keuken geplaatst met een grote koelkast, gasfornuis en spoelbak. De indeling wordt compleet gemaakt door een grote rondzit voorin.

First class slaapcomfort

De Dethleffs Beduin Scandinavia 550 SE is een caravan met enkele bedden achterin. Voorin een L-zitgroep met grote tafel. In het midden van de caravan vinden we naast de deur een keuken met grote koelkast. Tegenover de keuken is plaats gemaakt voor een ruime badkamer en een kledingkast.

In de 590 RK vinden we in feite twee slaapkamers achterin: een tweepersoons Frans bed met daarnaast een stapelbed. In het midden van deze caravan, naast de toegangsdeur, is een keuken geplaatste met grote koelkast. Tegenover de keuken vinden we een badkamer en een grote kledingkast. Voorin wordt de indeling compleet gemaakt door een ruime rondzit met een grote tafel.

De Beduin Scandinavia 650 RE is een caravan met enkele bedden achterin en een grote rondzit voorin. In het midden, naast de deur, vinden we een grote kledingkast en een badkamer met douche en toilet. Hier tegenover bevindt zich een keuken met gasfornuis, spoelbak en grote koelkast.

De 650 RFK is een Dethleffs caravan met kinderkamer achterin, bestaande uit een stapelbed, kledingkast en een kleine treinzit. Voor de kinderkamer bevindt zich een slaapkamer met tweepersoons Frans bed en een grote kledingkast. Voorin de caravan vinden we het leefgedeelte. Links naast de deur is een badkamer geplaatst met douche en toilet. Daar tegenover een keuken met grote koelkast. De indeling wordt compleet gemaakt door een grote rondzit.

Caravans met zeer grote zitgroep

De 550 BET is een indeling met aan de voorkant een hoekkeuken op de kop. Direct naast de keuken vinden we een zeer ruime zitgroep bestaande uit een rechte bank, een hoekbank en een grote tafel. Achterin deze caravan vinden we enkele bedden, met een looppad ertussen. Tussen de bedden door is de badkamer te bereiken. Dit is een grote badkamer over de gehele breedte van de caravan, uitgerust met douche, toilet en wasbak.

In de Dethleffs Beduin Scandinavia 690 BQT kent een indelin met achterin een grote badkamer over de gehele breedte van de caravan. Daarvoor bevindt zich een slaapkamer met een dwars geplaatst Queensbed. Voorin is deze indeling voorzien van een soort leefkeuken: een hoekkeuken op de kop, met aansluitend een grote zitgroep met rondzit en een rechte bank.

Het grootste model van deze modelserie is de 740 BFK. In deze caravan is achterin een kinderkamer gecreërd met een stapelbed en een kleine treinzit. Ook bevindt zich daarbij een badkamer met douche en toilet. Voor de kinderkamer vinden we een tweepersoons Frans bed en een grote kledingkast. Voorin is een keuken met grote koelkast geplaatst op de kop. Tussen bed en keuken wordt de indeling compleet gemaakt gemaakt door een zitgroep met een ruime rondzit en daar tegenover een rechte bank.

540 QMK

550 BET

550 RD

550 SE

590 RK

650 RE

650 RFK

670 BET

690 BQT

740 BFK

Uw winterspecialist

De Dethleffs Beduin Scandinavia is met recht een winterspecialist te noemen. Door de standaard Premium warmwaterverwarming én elektrische vloerverwarming geniet u altijd van een aangename warmte. Dankzij de optionele Dethleffs inlegramen is uw caravan altijd goed geïsoleerd. Wanneer u ook wilt kamperen, het kan altijd en overal met deze Beduin Scandinavia!

Dethleffs Beduin Scandinavia caravan kopen?

Is deze Dethleffs Beduin Scandinavia de ideale caravan voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Dethleffs en kunnen u helpen om de caravan zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.