y

Dethleffs Nomad caravan

De Dethleffs Nomad is een caravan met een zeer omvangrijke uitrusting. Met zijn stijlvolle details en oplossingen is dit een ideale caravan voor de veeleisende kampeerder. Een unieke highlight aan de Nomad is het slimme lichtconcept ‘Light-Moments’, dat altijd voor een huiselijk sfeer zorgt. De Nomad serie biedt een ruime keuze uit verschillende indelingen, geschikt voor zowel stellen als gezinnen. Zo vindt u altijd wel een caravan die bij u past!

Dethleffs Nomad verkrijgbaar in 13 indelingen

De modellenserie van de Dethleffs Nomad bestaat uit maar liefst 13 verschillende indelingen: 460 EL, 470 FR, 490 BLF, 490 EST, 510 ER, 510 LE, 520 ELT, 530 DR, 560 FMK, 560 RET, 650 RQT, 730 FKR en 760 DR. De modellen 460 EL en 510 LE zijn teven verkrijgbaar in de luxe Avantgarde uitvoering.

De Nomad 460 EL is een caravan met enkele bedden voorin en een lengte zit achterin. In het midden van dit model, naast de toegangsdeur, vinden we een keukenblok met spoelbak en gasfornuis. Tegenover de keuken bevinden zich de grote koelkast en een ruime badkamer met douche en toilet.

De Dethleffs Nomad 470 FR is aan de voorkant voorzien van een tweepersoons Frans bed. Naast het bed bevinden zich wastafel en een badkamer met douche en toilet. Voor het bed vinden we een keuken met grote koelkast, met daar tegenover een grote kledingkast. De indeling wordt compleet gemaakt door een ruime rondzit achterin.

Het model 490 BLF is een model met voorin een hoekkeuken aan de kop, met een grote koelkast en een drie-pits gasfornuis. Links naast de toegangsdeurbevinden zich grote kasten voor veel opbergruimte. Tegenover deze kasten vinden we een ruime rondzit met een grote tafel. Achterin deze caravan is de slaapkamer met Frans bed en daarnaast een badkamer met douche en toilet.

De Dethleffs 490 EST is een model met achterin een badkamer over de hele breedte van de caravan. Rechts naast de toegangsdeur bevindt zich een keuken met grote koelkast. Daar tegenover een ruime trein zit en een grote kledingkast. Voorin wordt de indeling compleet gemaakt door een slaapkamer met enkele bedden.

Caravans met enkele bedden

Het model Nomad 510 ER is uitgerust met enkele bedden voorin en een ruime rondzit achterin met grote tafel. Rechts naast de toegangsdeur vinden we een badkamer met douche, toilet en wastafel. Tegenover de toegangsdeur een ruime keuken met grote koelkast. Tussen de keuken en het bed is plaats gemaakt voor een grote kledingkast.

De Dethleffs Nomad 510 LE is ook een caravan met enkele bedden. Deze bevinden zich achterin en voorin vinden we een ruime lengte zit. Links naast de toegangsdeur is een keukenblok geplaatst met gasfornuis en spoelbak. Tegenover de keuken is plaats voor een grote kledingkast, grote koelkast en een ruime badkamer.

De Nomad 520 ELT is een caravan met enkele bedden voorin. Achterin een grote badkamer over de hele breedte van de caravan. Rechts naast de toegangsdeur bevindt zich een ruime rondzit met grote tafel. Tegenover de zitgroep vinden we nog de keuken, een grote koelkast en een hoge kledingkast.

Het model 530 DR is een caravan met tweepersoons Queensbed voorin en een ruime rondzit achterin. In het midden, naast de toegangsdeur is een keukenblok geplaatst. De grote koelkast staat tegenover de keuken, met daarnaast een badkamer met douche, wastafel en toilet.

De indeling 560 FMK is uitgerust met voorin een tweepersoons Frans bed en daarnaast een badkamer met douche en toilet. Deze caravan heeft voorin een kinderkamer met stapelbed. In het midden vinden we een zeer ruime rondzit, met daar tegenover een keuken met grote koelkast en een grote kledingkast.

Caravan met grote badkamer

In de Dethleffs Nomad 560 RET vinden we een unieke indeling. Deze caravan met enkele bedden heeft achterin een grote badkamer over de gehele breedte van de caravan. De bedden bevinden zich voor de badkamer, welke te bereiken is door tussen de bedden door te lopen. Links naast de deur is een grote kledingkast geplaatst, met daar tegenover een keuken met grote koelkast. De indeling wordt compleet gemaakt door een grote rondzit voorin.

In de Nomad 650 RQT vinden we wederom een indeling met achterin een grote badkamer over de gehele breedte van de caravan. Voor de badkamer bevindt zich een slaapkamer met een dwars geplaatst Queensbed. Weer een stap verder naar voren vinden we naast de toegangsdeur een grote kledingkast. Tegeover de deur ligt de keuken met gasfornuis, spoelbak en grote koelkast.

Het laatste model in de Nomad serie is de 730 FKR. In deze caravan vinden we voorin een tweepersoons Frans bed met daarnast een wastafel en badkamer met douche en toilet. Voor het Frans bed is een kleine treinzit geplaatst, met daar tegenover een stapelbed. Naast de toegangsdeur is een grote kledingkast geplaatst. Tegenover de deur vinden we de keuken met spoelbak, gasfornuis en lage koelkast. De indeling wordt compleet gemaakt door een ruime rondzit achterin.

Tenslotte heeft de Nomad serie nog de grote 760 DR. Dit is een caravan met Queensbed voorin. Voor het bed vinden we een aparte douche- en toiletruimte die gezamenlijk een royale vormen door middel van de toiletdeur. Achterin de caravan is een ruime rondzit geplaatst met een grote tafel. In het midden van dit model, tegenover de deur bevindt zich een ruim keukenblok met een grote koelkast. Rechts naast de toegangsdeur is ruimte gemaakt voor een (kleding)kasten, waarin u zeer ruime opbergmogelijkheden heeft.

Indelingen

460 EL

470 FR

490 BLF

490 EST

510 ER

510 LE

520 ELT

530 DR

560 FMK

560 RET

650 RQT

730 FKR

760 DR

Nomad Avantgarde 460 EL & 510 LE

De beide modellen Dethleffs Nomad 460 EL en de 510 LE zijn ook verkrijgbaar in de extra luxe Avantgarde uitvoering. De standaarduitrusting is dan uitgevoerd met een speciaal Avantgarde pakket, bestaande uit:

 • Gladde buitenbeplating in zilver
 • Disselafdekking
 • 17 inch aluminium velgen
 • Toegangsdeur met raam
 • Luxe rangeergrepen
 • Gewichtsverhoging
 • Pech set
 • Voorraam
 • Achterraam
 • Elektrische vloerverwarming
 • Bedombouw
 • Bekleding ‘Galaxy’

Dethleffs Nomad caravan kopen?

Is deze Dethleffs Nomad de ideale caravan voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Dethleffs en kunnen u helpen om de caravan zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.