y

Dethleffs Aero caravan

De Dethleffs Aero is een traditierijke klassieker die teruggekeerd is met een frisse en moderne look. Het chique exterieur is stijlvol vormgegeven met geïntegreerde achterlichten en het heldere interieur zorgt voor een warme sfeer. Deze Dethleffs caravan is onder ander voorzien van 17 inch aluminium velgen en een extra brede toegangsdeur met raam en hor. Dit in combinatie met een ruim aanbod aan praktische indelingen, maken de start voor kampeerders bijzonder eenvoudig.

Dethleffs Aero verkrijgbaar in 11 indelingen

De modellenserie van de Dethleffs Aero bestaat uit 8 verschillende indelingen: 410 QS, 470 EL, 470 FR, 470 FSK, 490 QSK, 500 QSK, 510 ER en 520 ER. Daarnaast zijn er ook 3 verschillende indelingen van de Aero UP: 460 KR, 530 ER en 530 KR.

De Aero 410 QS is een compacte caravan met voorin een tweepersoons dwars bed. Direct rechts naast de toegangsdeur is een keukenblok geplaatst met gasfornuis, spoelbak en koelkast. Tegenover de keuken bevindt zich de badkamer. Recht tegenover de toegangsdeur de zitgroep met twee banken en een grote tafel.

In de indeling 470 EL vinden we enkele bedden voorin en een lengte zit achterin met grote tafel. In het midden van deze Dethleffs caravan is, naast de toegangsdeur, een keukenblok geplaatst met gasfornuis en spoelbak. Tegenover de keuken ligt een ruime badkamer, met daarnaast de grote koelkast.

De 470 FR van de Dethleffs Aero serie is een model met een Frans bed voorin en een ruime rondzit achterin. Tegenover de toegangsdeur bevindt zich een keuken met grote koelkast. Naast het Franse bed ligt de badkamer met douche en toilet. De wastafel bevindt zich in het slaapgedeelte. Voor het bed is nog een grote kledingkast geplaatst.

Caravan met stapelbed

Het model Dethleffs Aero 470 FSK kenmerkt zich door een kinderkamer achterin met stapelbed. Voorin de caravan vinden we een Frans bed, met daarnaast een badkamer met douche en toilet. Links naast de toegangsdeur vinden we een keuken met grote koelkast, en daartegenover een trein zit met grote tafel.

In de 490 QSK vinden we een tweepersoons dwars bed voorin. Achterin een stapelbed in de lengte, met daarnaast een kleding kast en de badkamer. In het midden van deze Dethleffs caravan, links naast de toegangsdeur, bevindt zich een keuken met grote koelkast. Tegenover de keuken maakt een ruime treinzit de indeling compleet.

In de Dethleffs Aero 500 QSK vinden we twee slaapgedeeltes: een stapelbed achterin en een tweepersoons dwars bed voorin. Links naast de toegangsdeur bevinden zich een keuken met grote koelkast en een grote kledingkast. Daartegenover een ruime treinzit en een badkamer met douche en toilet.

Caravan met enkele bedden

De indeling 510 ER is een caravan met enkele bedden voorin en een rondzit achterin. In het midden is naast de toegangsdeur een keuken geplaatst met grote koelkast. Tegenover de keuken vinden we een grote kledingkast en een ruime badkamer met douche en toilet.

De Dethleffs Aero 520 ER ik ook een model met enkele bedden voorin. Achterin vinden we een ruime rondzit met grote tafel. Rechts naast de toegangsdeur vinden we een badkamer met douche en toilet. Daartegenover een keuken met grote koelkast en een grote kledingkast voor de enkele bedden.

Aero UP caravan met hefbed

In de Dethleffs Aero UP 460 KR vinden we een caravan met stapelbedden voorin en een grote rondzit achterin. Boven deze zitgroep is een tweepersoons hefbed geplaatst. Het midden van de camper is, naast de toegangsdeur, voorzien van een keukenblok met grote koelkast. Tegenover de keuken een ruime badkamer en een hoge kledingkast.

De 530 ER is een model caravan met enkele bedden voorin en achterin een ruime rondzit met daarboven een hefbed.  In het midden vinden we naast de opbouwdeur een keukenblok met gasfornuis en spoelbak. Tegenover de keuken is er ruimte gemaakt voor een badkamer, grote koelkast en hoge kledingkast.

Tenslotte is er nog de Aero UP 530 KR; een caravan met voorin een kinderkamer met stapelbed en aparte treinzit. Voor de stapelbedden bevindt zich het keukenblok, met daartegenover de badkamer, een grote koelkast en een hoge kledingkast. Achterin deze Dethleffs caravan vinden we een ruime rondzit met daarboven het tweepersoons hefbed.

410 QS

470 EL

470 FR

470 FSK

490 QSK

500 QSK

510 ER

520 ER

460 KR

530 ER

530 KR

Dethleffs Aero caravan kopen?

Is deze Dethleffs Aero de ideale caravan voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Dethleffs en kunnen u helpen om de caravan zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.