y

Dethleffs C’Go caravan

Dé ultieme caravan-to-go! De Dethleffs C’Go en C’Go UP nodigen u uit om meteen uw spullen te pakken en er op uit te gaan. Dit model heeft een frisse en moderne look. Bovendien is er een ruime keuze aan indelingen: van klein en compact, tot ruime gezinscaravan. Hierdoor is de C’Go een ideale reisgenoot en erg populair onder gezinnen en jonge stellen. En u hoeft niets thuis te laten: met veel opbergruimte en hoge laadcapaciteit kunt u alles meenemen wat u nodig heeft voor een onvergetelijke vakantie!

Dethleffs C’Go verkrijgbaar in 8 indelingen

De modellenserie van de Dethleffs C’Joy bestaat uit 6 verschillende indelingen: 415 QL, 475 EL, 475 FR, 495 FR, 495 QSK, 565 FMK. Daarnaast zijn er ook 2 verschillende indelingen van de C’Go UP: 465 KR & 525 KR.

De indeling 415 QL is voorzien van een tweepersoons dwars bed voorin en een lengte zit achterin met twee banken en een grote tafel. In midden van de caravan vinden we, naast de opbouw deur, een keuken blok met gasfornuis, spoelbak en koelkast. Tegenover de keuken een ruime badkamer met douche, toilet en wastafel. Tussen de badkamer en het dwars bed is een hoge kledingkast geplaatst.

De Dethleffs C’Go 475 EL is een model met enkele bedden voorin en een lengte zit met grote tafel achterin. Rechts naast de toegangsdeur bevindt zich een keukenblok met 3-pits gasfornuis, spoelbak en lage koelkast. Tegenover de keuken vinden we de badkamer, bestaande uit douche, toilet en wastafel.

In de 475 FR vinden we een indeling met een ruime rondzit achterin met een grote tafel. In het midden van de caravan, tegenover de toegangsdeur, vinden we de keuken met gasfornuis, spoelbak en koelkast. De voorkant van de caravan is voorzien van een tweepersoons Frans bed, met daarnaast een badkamer met douche en toilet. De wastafel bevindt zich in apart in de slaapkamer.

Vergelijkbaar met de 475 FR is de iets langere 495 FR. Dit model heeft namelijk een bijna identieke indeling. Het verschil zit hem in de keuken. Daar waar de 475 FR een lage koelkast onder het keukenblok heeft, is er bij de 495 FR een hoge koelkast naast het keukenblok geplaatst.

C’Go caravan met stapelbed

De Dethleffs C’Go 495 QSK kent een indeling met een tweepersoons dwars bed voorin en achterin een kinderkamer met stapelbed. In het midden van de caravan, naast de toegangsdeur, is een keukenblok geplaatst, met daarnaast een grote koelkast en een hoge kledingkast. Tegenover de toegangsdeur bevindt zich een treinzit met twee banken en een ruime tafel. Daarnaast vinden we nog een ruime badkamer met douche en toilet.

In de 565 FMK vinden we achterin een kinderkamer met stapelbed en daarvoor een grote kledingkast. In het midden is een ruime keuken geplaatst met grote koelkast en daar tegenover een ruime rondzit met grote tafel. Voorin de caravan vinden we een tweepersoons Frans bed, met daarnaast een wastafel en een badkamer met douche en toilet.

C’Go UP caravan met hefbed

De Dethleffs C’Go UP 465 KR is een model met achterin een lengte zit en daarboven een tweepersoons hefbed. Daarvoor bevind zich een keuken met gasfornuis, spoelbak en grote koelkast. Tegenover de keuken een badkamer met douche, toilet en wastafel. Aan de voorkant van de caravan is een kinderkamer met stapelbed geplaatst.

Tenslotte is er ook nog de C’Go UP 525 KR, ook een model met hefbed én stapelbed. In dit model is de kinderkamer ook voorzien van een aparte treinzit. Het midden van de caravan is voorzien van een keukenblok en een badkamer met douche en toilet. Onder het hefbed bevindt zich een zeer ruime rondzit met grote tafel.

415 QL

475 EL

475 FR

495 FR

495 QSK

565 FMK

465 KR

525 KR

Caravan-to-go!

De Dethleffs C’Go en C’Go UP zijn caravans die altijd klaar zijn voor avontuur. Met een groot aantal indelingen en diverse bekledingskeuzes vindt u altijd een caravan die voldoet aan uw persoonlijke smaak. Door het lage gewicht is deze caravan heel toegankelijk voor beginnende kampeerdere. Dit model is namelijk voor de meeste auto’s te trekken en geschikt voor het normale rijbewijs B.

Dethleffs C’Go caravan kopen?

Is deze Dethleffs C’Go de ideale caravan voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Dethleffs en kunnen u helpen om de caravan zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.