y

Knaus caravan

Logo Knaus

Bent u groot liefhebber van het merk Knaus en wilt u hier een caravan van kopen? Dat begrijpen wij als Knaus dealer in Brabant helemaal. Dit bekende merk biedt namelijk een grote diversiteit aan caravans aan: van een compacte caravan voor een stelletje tot een ruime designcaravan voor het hele gezin. Ook sportieve caravans met extra veel laadruimte worden door deze fabrikant gemaakt. Wat uw wensen ook zijn: bij Knaus vindt u altijd een passende caravan voor uw droomvakantie. Bovendien kunt u van Knaus ook losse onderdelen kopen wanneer uw caravan een defect heeft. Selecteer een model caravan, kies uit diverse indelingsvarianten en zoek eventueel uitrustingsopties of onderdelen erbij uit. Zo creëert u een caravan die volledig aan uw wensen voldoet. Ontdek vervolgens de vrijheid die beweegt – een campingvakantie waar u altijd al van heeft gedroomd.

Knaus: dé caravan die altijd innoveert

Knaus zorgt al sinds 1960 voor onvergetelijke vakantiemomenten en daarom verkopen wij als dealer in Oud-Gastel, Brabant, dan ook graag dit merk. Vanwege hun jarenlange ervaring en de drang naar innovatie combineert Knaus de vertrouwde onderdelen met nieuwe. Zo blijft de ambachtelijke kunst uit Neder-Beieren behouden, maar worden er wel ultramoderne constructie- en fabricagetechnieken ingezet bij de ontwikkeling van nieuwe caravans. Door deze beproefde principes en innovatieve ideeën te blijven combineren, zorgt Knaus ervoor dat ze één van de meest succesvolle merken zijn op het gebied van de caravan en haar onderdelen.

Knaus, Vossenhoek, Knaus caravan

Kies een Knaus caravan die bij u past bij onze dealer in Brabant

Onze kampeershop is erkend Knaus dealer, dus u kunt bij ons in Brabant kiezen tussen verschillende caravans van dit bekende merk. Er staat u geheid een mooie vakantie te wachten als u een van de vijf Knaus caravans aanschaft. De caravans van Knaus zijn alle van hoogwaardige kwaliteit, maar toch zitten er ook veel verschillen in, zoals in de onderdelen.

Knaus brochure 2023

Wilt u een gehele caravan of onderdelen van Knaus kopen? Bekijk dan de brochure eens van onze Knaus dealer in Brabant. U kunt ze via de knop hieronder downloaden.

 

Knaus 2020, Vossenhoek

Als dealer van caravans in Brabant bieden wij bieden wij naast caravans en onderdelen van Knaus uiteraard ook modellen van andere topmerken aan, waaronder:

Kom langs in onze winkel

Gaat u binnenkort op vakantie en wilt u daarom een caravan kopen? Breng dan een bezoek aan onze dealer van Knaus in Oud-Gastel, Brabant. Het aanbod aan Knaus caravans en de onderdelen hiervan wordt steeds aangepast in onze showroom in hartje Brabant. Kom langs en ontdek het aanbod van dé caravanexpert. Staat een model nog niet in onze showroom? Of heeft u vragen over Knaus onderdelen? Neem contact op met onze medewerkers door te bellen naar 088 – 303 81 00 of stuur een e-mail naar info@vossenhoek.nl.