y

Knaus caravan

Logo Knaus

Bent u groot liefhebber van het merk Knaus en wilt u hier een caravan van kopen? Dat begrijpen wij als Knaus dealer in Brabant helemaal. De Vossenhoek Caravan & Recreatie in Oud-Gastel levert al met trots Knaus caravans. Dit bekende merk biedt namelijk een grote diversiteit aan caravans aan: van een compacte caravan voor een stelletje tot een ruime designcaravan voor het hele gezin. Ook sportieve caravans met extra veel laadruimte worden door deze fabrikant gemaakt. Wat uw wensen ook zijn: bij Knaus vindt u altijd een passende caravan voor uw droomvakantie. Bovendien kunt u van Knaus ook losse onderdelen kopen wanneer uw caravan een defect heeft. Selecteer een model caravan, kies uit diverse indelingsvarianten en zoek eventueel uitrustingsopties of onderdelen erbij uit. Zo creëert u een caravan die volledig aan uw wensen voldoet. Ontdek vervolgens de vrijheid die beweegt – een campingvakantie waar u altijd al van heeft gedroomd.

Knaus: dé caravan die altijd innoveert

Knaus zorgt al sinds 1960 voor onvergetelijke vakantiemomenten. Als dealer verkopen wij graag caravans van Knaus. Vanwege hun jarenlange ervaring en de drang naar innovatie combineert Knaus de vertrouwde onderdelen met nieuwe ontwikkelingen. Zo blijft de ambachtelijke kunst uit Neder-Beieren behouden, maar worden er wel ultramoderne constructie- en fabricagetechnieken ingezet bij de ontwikkeling van nieuwe caravans. Door deze beproefde principes en innovatieve ideeën te blijven combineren, zorgt Knaus ervoor dat ze één van de meest succesvolle merken zijn op het gebied van de caravan en haar onderdelen. Houd bij het kiezen van een caravan van Knaus rekening met de verschillende modellen en prijzen die ze aanbieden. Zo vindt u de ideale Knaus caravan.

Knaus, Vossenhoek, Knaus caravan

Kies een Knaus caravan die bij u past bij onze dealer in Brabant

Wilt u bij het aanschaffen van een caravan meer weten over de verschillende prijzen en modellen van Knaus? Onze prachtige kampeershop is erkend Knaus dealer, dus u kunt bij ons in Brabant kiezen tussen verschillende caravans van dit bekende merk. Er staat u geheid een mooie vakantie te wachten als u een van de vijf Knaus caravans aanschaft. De Knaus caravan is verkrijgbaar in verschillende modellen, prijzen met ander onderdelen:

  • DESEO: de flexibele. DESEO is dé laadmeester van Knaus met een enorme achterklep. Dit is de meest flexibele en ruime caravan van het merk. De modernste FibreFrame-technologie heeft dit mogelijk gemaakt. De caravan beschikt over een variabele ruimte-indeling en een toekomstgerichte constructie. De combinatie van deze twee zorgt voor een perfecte balans tussen gebruiks- en woonruimte. U kunt er zelfs twee volwaardige motorfietsen mee vervoeren, waarna de DESEO op bestemming verandert in een comfortabele caravan die van alle gemakken is voorzien.
  • Sport & Fun: de praktische. De Sport & Fun caravan van Knaus is een sportief model, zowel in lifestyle als in vervoer. Dit model wordt ook wel de bagagekampioen genoemd, omdat het design progressief is en er enorm veel ruimte is voor actie. U doet gewoon de achterklep omhoog, laadt al uw spullen erin en daar gaat u. Ook is er een ruim bagageluik aan de voorzijde waar u allerlei kampeerspullen in kwijt kunt. De Sport & Fun is geschikt voor elke bestemming en elke reisduur. Het is ook wel de extreemsporter onder de caravans en beschikt over de beste onderdelen van Knaus.
  • Travelino: de innovatieve. Travelino wordt ook wel ‘de innovatieve’ genoemd, omdat deze caravan aan het begin staat van een nieuw tijdperk in de caravanbranche. Dit is voornamelijk te danken aan de compleet nieuwe bouwwijze. Het bijzonder lichtgewicht FibreFrame, het dynamische PowerAxle chassis en de ultrasone technologie van de Travelino vormen samen het begin van een nieuwe revolutie.
  • Sport: de veelzijdige. In de Knaus familie wordt deze caravan gezien als multitalent. De Sport is dan ook geschikt voor zowel een romantische avond voor twee als een actieve gezinsvakantie aan zee. Wat u ook gaat doen en waar u ook naar toe gaat; deze caravan zorgt voor toegevoegde waarde. U haalt hiermee het maximale uit uw vakantie. Dit komt vooral door het grote laadvermogen en het lichtgewicht ontwerp. Hierdoor is de caravan uitermate geschikt voor lichtere trekauto’s. Bent u op zoek naar een veelzijdig instapmodel? Dan is de Sport hét model voor u!
  • Südwind: de caravan icoon. De Südwind staat bekend om haar verbluffende interieur- en exterieurdesign. Het is een ware eyecatcher met vele highlights. Denk bijvoorbeeld aan moderne meubels met integrale constructie, maar ook aan energiezuinige ledverlichting en een extra brede opbouwdeur. Van buiten is de caravan ook een echt pareltje. Met de aangepaste achterlichten en het elegante dak van High-Strength GFK zorgt Knaus ook aan de buitenkant voor een sterke uitstraling.

Modellen

Deseo

Sport & Fun

Sport

Südwind

Azur

Knaus brochures

Wilt u een gehele caravan of onderdelen van Knaus kopen? Bekijk dan de brochure eens van onze Knaus dealer in Brabant. U kunt ze via de knop hieronder downloaden.

 

Knaus 2020, Vossenhoek

Catalogus en prijslijst

Wilt u een gehele caravan of onderdelen van Knaus kopen? Bekijk dan de catalogus en prijslijst eens van onze Knaus dealer in Brabant. U kunt ze via de knoppen hieronder downloaden. Op de prijslijst ziet u onder andere wat de onderdelen van een Knaus caravan los van elkaar kosten.

Bij ons vindt u tussen de verschillende modellen caravans van verschillende prijzen de juiste caravan van Knaus. Als dealer van caravans bieden wij bieden wij naast caravans en onderdelen van Knaus uiteraard ook modellen van andere topmerken aan, waaronder:

De Knaus caravan is verkrijgbaar in verschillende modellen, prijzen met ander onderdelen.

Kom langs in onze winkel

Gaat u binnenkort op vakantie en wilt u daarom een caravan kopen? Breng dan een bezoek aan onze dealer van Knaus. De Knaus caravan is verkrijgbaar in verschillende modellen in verschillende prijzen. Het aanbod aan Knaus caravans en de onderdelen hiervan wordt steeds aangepast in onze showroom in hartje Brabant. Kom langs en ontdek het aanbod van dé caravanexpert. Staat een model nog niet in onze showroom? Of heeft u vragen over Knaus onderdelen? Neem contact op met onze medewerkers door te bellen naar +31 (0)165 – 34 30 53 of stuur een e-mail naar info@vossenhoek.nl.