y

Eriba caravan te koop

logo eriba

Bij De Vossenhoek Caravan & Recreatie staat misschien wel uw nieuwe Eriba caravan te koop. Dit caravanmerk bestaat al sinds 1957. In dat jaar heeft Eriba het eerste model uitgebracht, waarmee ze de fundering legden voor een succesvolle toekomst. Tegenwoordig zijn er van het merk Eriba allerlei typen caravans te koop: van lichtgewicht modellen tot zeer royale en luxe caravans die van alle gemakken zijn voorzien.

Elk type Eriba caravan te koop

Bent u op zoek naar een eenvoudige reiswagen met slaapdak? Of wilt u een chique en ruime familiecaravan? Wij zijn een erkende Eriba dealer en daarom kunt u elk soort caravan van dit merk bij ons kopen, zowel nieuw als tweedehands. Omdat Eriba caravans bekend staan om hun hoge waardevastheid, doet u altijd een goede investering als u een model van dit merk gaat kopen. Maar bij De Vossenhoek Caravan & Recreatie hebben we uiteraard ook andere merken caravans in het assortiment, waaronder:

Eriba, Eriba caravan, Vossenhoek

Diverse Eriba caravanmodellen die u bij ons kunt kopen

In onze grote showroom in Rucphen, Brabant, hebben wij een groot aanbod aan Eriba caravans te koop staan. Enkele modellen die hieronder vallen, zijn:

Touring: De Touring caravans van Eriba zijn welbekend onder vele vakantiegangers. Deze compacte lichtgewicht caravans beschikken over een uitstekend hefdak en perfecte volgeigenschappen. Op vakantie ervaart u niet alleen comfort maar ook optimale veiligheid. Vanwege de praktische inrichting, het hoogwaardige interieur en het exclusieve design ervaart u een reis om nooit te vergeten.

Feeling & Nova Light: De compacte Eriba Feeling onderscheidt zich door een laag chassis en wordt vooral gewaardeerd vanwege het hefdak, het ruime interieur en de aangename woonsfeer. De Eriba Nova Light is erg geliefd door de comfortabele stahoogte. Dankzij het erg lage eigen gewicht kunt u in deze caravan nog allerhande bagage meenemen. Beide caravans lenen zich uitstekend voor mensen die graag intensieve reiservaringen opdoen, maar wel een comfortabel woongevoel willen behouden. Er zijn voldoende gezellige zit- en ligmogelijkheden die u een optimaal woon- en slaapcomfort bieden.

Living: Met een chic design en aantrekkelijke kleurharmonie brengt de Eriba Living jongeren en jong gebleven kampeerders in vervoering. In de woonkamer waant u zich in huiselijke sferen en in de slaapruimte is alles comfortabel ingericht. Zo zijn er ook stapelbedden waar de kinderen heerlijk kunnen slapen en zijn er diverse slimme opbergmogelijkheden. Zowel volwassenen als kinderen voelen zich thuis in de Living caravan.

Exciting: De Exciting caravan kenmerkt zich door het opvallende design en de rustgevende kleurcombinaties. De praktische inrichting, huiselijke sferen en de flexibele indeling van de slaapplaatsen maakt dat deze caravan zeer geschikt is voor gezinnen met kinderen. Door het innovatieve raum+system worden de ruimtes optimaal benut en heeft u meer bewegingsvrijheid. In de diverse opbergruimtes bevinden zich geen storende installaties, zodat u al uw spullen gemakkelijk kwijt kunt. Kortom; dit is een ideale caravan voor het hele gezin.

Nova: Dit jaar werd de favoriete Premium-serie volledig gerestyled. Hier is de nieuwe Nova uit voort gekomen. De innovatieve CLIMADUR-opbouwtechniek heeft ervoor gezorgd dat de isolatiewaarden uitstekend zijn en dat de stabiliteit en levensduur ongekend hoog liggen. Behalve de typische ronde vormen vallen meteen de gladde zijwanden, de verzonken voortentrail en het dynamische design achteraan op.

Brochure

Klik op onderstaande afbeelding om de Eriba 2023 brochure te downloaden.

Ontdek snel ons aanbod

Wilt u graag een Eriba caravan bij onze kampeerwinkel in Brabant kopen? Het aanbod aan nieuwe Eriba caravans in onze showroom wordt steeds aangepast. Download de brochure en de prijslijst of bekijk het aanbod online. Laat het ons weten als er een Eriba caravan te koop staat die uw interesse wekt. U bent van harte welkom langs te komen in onze showroom om de modellen met eigen ogen te zien. Heeft u een vraag over de Eriba caravans die u bij ons kunt kopen? Of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)165 – 34 30 53.