y

Eriba caravan te koop

Bij De Vossenhoek Caravan & Recreatie in Oud-Gastel staat misschien wel uw nieuwe Eriba caravan te koop. Dit caravanmerk bestaat al sinds 1957. In dat jaar heeft Eriba het eerste model uitgebracht, waarmee ze de fundering legden voor een succesvolle toekomst. Tegenwoordig zijn er van het merk Eriba allerlei typen caravans te koop, van lichtgewicht modellen tot zeer royale en luxe caravans die van alle gemakken zijn voorzien. Een Eriba caravan is beschikbaar in verschillende modellen tegen variërende prijzen.

Elk type Eriba caravan staat te koop bij ons

Bent u op zoek naar een eenvoudige reiswagen met slaapdak? Of wilt u een chique en ruime familiecaravan? Wij zijn een erkende Eriba dealer en daarom kunt u elk soort caravan van dit merk bij ons kopen, zowel nieuw als tweedehands. De tweedehands caravans zijn altijd goed nagekeken. Omdat Eriba caravans bekend staan om hun hoge waardevastheid, doet u altijd een goede investering als u een model van dit merk gaat kopen. Een Eriba caravan leveren wij in verschillende modellen tegen verschillende prijzen. Maar wij hebben uiteraard ook andere merken in ons assortiment, waaronder:

Diverse Eriba caravanmodellen die u bij ons kunt kopen

Houd bij het kiezen van een caravan van Eriba rekening met de verschillende modellen en prijzen die ze aanbieden. Zo vindt iedereen de ideale Eriba caravan. In onze grote showroom hebben wij een groot aanbod aan Eriba caravans te koop staan. Enkele modellen die hieronder vallen, zijn:

Touring: De Touring caravans van Eriba zijn welbekend onder vele vakantiegangers. Deze compacte lichtgewicht caravans beschikken over een uitstekend hefdak en perfecte volgeigenschappen. Op vakantie ervaart u niet alleen comfort maar ook optimale veiligheid. Vanwege de praktische inrichting, het hoogwaardige interieur en het exclusieve design ervaart u een reis om nooit te vergeten.

Feeling & Nova Light: De compacte Eriba Feeling onderscheidt zich door een laag chassis en wordt vooral gewaardeerd vanwege het hefdak, het ruime interieur en de aangename woonsfeer. De Eriba Nova Light is erg geliefd door de comfortabele stahoogte. Dankzij het erg lage eigen gewicht kunt u in deze caravan nog allerhande bagage meenemen. Beide caravans lenen zich uitstekend voor mensen die graag intensieve reiservaringen opdoen, maar wel een comfortabel woongevoel willen behouden. Er zijn voldoende gezellige zit- en ligmogelijkheden die u een optimaal woon- en slaapcomfort bieden.

Bij ons vindt u tussen de verschillende modellen aan verschillende prijzen de juiste caravan van Eriba. Heeft u al een Eriba caravan, maar is deze beschadigd? Kom dan langs voor onderhoud aan uw caravan.

Eriba, Eriba caravan, Vossenhoek

 

Touring

Feeling

Nova Light

Touring 820

Brochure

Klik op onderstaande afbeelding om de Eriba 2024 brochure te downloaden.

Ontdek snel ons aanbod

Wilt u graag een Eriba caravan bij onze campingwinkel kopen en op de hoogte zijn van de prijzen? Het aanbod aan nieuwe Eriba caravans in onze showroom wordt steeds aangepast. De Eriba caravan is verkrijgbaar in verschillende modellen en prijzen. Laat het ons weten als er een Eriba caravan te koop staat die uw interesse wekt. U bent van harte welkom langs te komen in onze showroom om de modellen met eigen ogen te zien. Heeft u een vraag over de Eriba caravans die u bij ons kunt kopen of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)165 – 34 30 53.