y

Eriba caravan te koop

logo eriba

Bij De Vossenhoek Caravan & Recreatie staat misschien wel uw nieuwe Eriba caravan te koop. Dit caravanmerk bestaat al sinds 1957. In dat jaar heeft Eriba het eerste model uitgebracht, waarmee ze de fundering legden voor een succesvolle toekomst. Tegenwoordig zijn er van het merk Eriba allerlei typen caravans te koop: van lichtgewicht modellen tot zeer royale en luxe caravans die van alle gemakken zijn voorzien.

Elk type Eriba caravan te koop

Bent u op zoek naar een eenvoudige reiswagen met slaapdak? Of wilt u een chique en ruime familiecaravan? Wij zijn een erkende Eriba dealer en daarom kunt u elk soort caravan van dit merk bij ons kopen, zowel nieuw als tweedehands. Omdat Eriba caravans bekend staan om hun hoge waardevastheid, doet u altijd een goede investering als u een model van dit merk gaat kopen. Maar bij De Vossenhoek Caravan & Recreatie hebben we uiteraard ook andere merken caravans in het assortiment, waaronder:

Eriba, Eriba caravan, Vossenhoek

Diverse Eriba caravanmodellen die u bij ons kunt kopen

In onze grote showroom in Rucphen, Brabant, hebben wij een groot aanbod aan Eriba caravans te koop staan. Voor modeljaar 2022 zijn de volgende modellen verkrijgbaar:

Touring: De Touring caravans van Eriba zijn welbekend onder vele vakantiegangers. Deze compacte lichtgewicht caravans beschikken over een uitstekend hefdak en perfecte volgeigenschappen. Op vakantie ervaart u niet alleen comfort maar ook optimale veiligheid. Vanwege de praktische inrichting, het hoogwaardige interieur en het exclusieve design ervaart u een reis om nooit te vergeten.

Feeling & Nova Light: De compacte Eriba Feeling onderscheidt zich door een laag chassis en wordt vooral gewaardeerd vanwege het hefdak, het ruime interieur en de aangename woonsfeer. De Eriba Nova Light is erg geliefd door de comfortabele stahoogte. Dankzij het erg lage eigen gewicht kunt u in deze caravan nog allerhande bagage meenemen. Beide caravans lenen zich uitstekend voor mensen die graag intensieve reiservaringen opdoen, maar wel een comfortabel woongevoel willen behouden. Er zijn voldoende gezellige zit- en ligmogelijkheden die u een optimaal woon- en slaapcomfort bieden.

Nova: Beleef reizen die voor altijd in uw herinnering blijven – op een comfortabele manier. De ERIBA Nova biedt u een standaard combiverwarming en veel opbergruimte. Zo geniet u bij lage buitentemperaturen van comfortabele warmte en heeft u voldoende ruimte voor alles wat u nodig heeft – en nog een paar extra’s. Dankzij de innovatieve CLIMADUR-opbouwtechniek blijft de warmte lang behouden. De opbouw isoleert betrouwbaar, is stevig en duurzaam. Voor een aangenaam binnenklimaat, in welke klimaatzone u ook reist.

Brochure

Klik op onderstaande afbeelding om de Eriba 2022 brochure te downloaden.

Ontdek snel ons aanbod

Wilt u graag een Eriba caravan bij onze kampeerwinkel in Brabant kopen? Het aanbod aan nieuwe Eriba caravans in onze showroom wordt steeds aangepast. Download de brochure en de prijslijst of bekijk het aanbod online. Laat het ons weten als er een Eriba caravan te koop staat die uw interesse wekt. U bent van harte welkom langs te komen in onze showroom om de modellen met eigen ogen te zien. Heeft u een vraag over de Eriba caravans die u bij ons kunt kopen? Of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)165 – 34 30 53.