y

Eriba caravan te koop

logo eriba, eriba caravan te koop

Bij De Vossenhoek Caravan & Recreatie staat misschien wel uw nieuwe Eriba caravan te koop. Dit caravanmerk bestaat al sinds 1957. In dat jaar heeft Eriba het eerste model uitgebracht, waarmee ze de fundering legden voor een succesvolle toekomst. Tegenwoordig zijn er van het merk Eriba allerlei typen caravans te koop: van lichtgewicht modellen tot zeer royale en luxe caravans die van alle gemakken zijn voorzien.

Elk type Eriba caravan te koop

Bent u op zoek naar een eenvoudige reiswagen met slaapdak? Of wilt u een chique en ruime familiecaravan? Wij zijn een erkende Eriba dealer en daarom kunt u elk soort caravan van dit merk bij ons kopen, zowel nieuw als tweedehands. Omdat Eriba caravans bekend staan om hun hoge waardevastheid, doet u altijd een goede investering als u een model van dit merk aanschaft. Maar bij De Vossenhoek Caravan & Recreatie hebben we uiteraard ook andere merken caravans in het assortiment, waaronder:

Eriba, Eriba caravan, Vossenhoek

Diverse Eriba caravanmodellen die u bij ons kunt kopen

In onze caravanshowroom in Oud-Gastel diverse Eriba caravanmodellen te koop staan. Dit topmerk biedt een breed assortiment aan caravans van topkwaliteit aan. Bent u benieuwd welke Eriba caravan het beste bij u past? Bekijk hieronder de vele mogelijkheden!

Touring

Feeling

Nova Light

Touring 820

Brochure

Klik op onderstaande afbeelding om de Eriba 2023 brochure te downloaden.

Eriba, Eriba caravan, Eriba caravans, Eriba caravan te koop, Hymer caravan, Hymer caravans, De Vossenhoek

Ontdek snel ons aanbod

Wilt u graag een Eriba caravan bij onze kampeerwinkel in Brabant kopen? Het aanbod aan nieuwe Eriba caravans in onze showroom wordt steeds aangepast. Download de brochure en de prijslijst of bekijk het aanbod online. Laat het ons weten als u een Eriba caravan ziet die uw interesse wekt. U bent van harte welkom langs te komen in onze showroom om de modellen met eigen ogen te zien. Heeft u een vraag over de Eriba caravans die u bij ons kunt kopen? Of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 088 – 303 81 00.