y

Dethleffs C’Joy caravan

Eenvoudigweg genieten met de Dethleffs C’Joy caravan. Dit model heeft namelijk alles om van uw vrijheid te kunnen genieten. Door het lage gewicht, compacte afmetingen en voordelige aanschafprijs, is dit de perfecte Dethleffs caravan voor beginners. Dit caravanmodel is voor veel auto’s te trekken en veelal volstaat rijbewijs B. De C’Joy biedt plaats voor twee tot vier personen, dus ideaal voor samen of met het hele gezin!

Dethleffs C'Joy caravan, Dethleffs caravan, caravan met stapelbed, Dethleffs dealer

Dethleffs C’Joy verkrijgbaar in 5 indelingen

De modellenserie van de Dethleffs C’Joy bestaat uit vijf verschillende indelingen: 410 LK, 420 QSH. 460 LE, 480 FSH en 480 QLK.

De C’Joy 410 LK is een model met achterin een kinderkamer met stapelbed. Daarvoor vinden we, naast de toegangsdeur een keukenblok met spoelbak en gasfornuis. Tussen het keukenblok en het stapelbed staat een hoge kledingkast. Tegenover deze kast bevindt zich de badkamer met douche en toilet, en daarnaast de grote koelkast. Voorin de Dethleffs C’Joy 410 LK vinden we een lengte zit met twee banken en een ruime tafel. Deze zitgroep is om te bouwen tot een tweepersoons bed.

In de 420 QSH vinden we achterin de caravan een keukenblok op de kop met daarnaast een badkamer met toilet. Voor de badkamer staat de grote koelkast, met daarnaast een hoge kledingkast. Rechts naast de toegangsdeur bevindt zich een treinzit met twee banken en een ruime tafel. De indeling wordt compleet gemaakt door het twee persoons dwars bed voorin.

De Dethleffs C’Joy 460 LE kent een indeling met enkele bedden achterin. Voor de slaapkamer, naast de toegangsdeur, vinden we een keukenblok met gasfornuis, spoelbak en lage koelkast. Tegenover de keuken bevindt zich een badkamer met douche en toilet. Aan de voorkant van de caravan wordt de indeling compleet gemaakt door een lengte zit, bestaande uit twee banken en een ruime tafel.

De vierde indeling is de 480 FSH. Dit model heeft een indeling vergelijkbaar met de 420 QSH: keuken op de kop, met daarnaast een badkamer en een treinzit in het midden van de caravan. Voorin de caravans heeft de C’Joy 480 FSH echter een tweepersoons Frans bed, in plaats van een dwars bed.

C’Joy caravan met stapelbed

Dan is er nog de Dethleffs C’Joy 480 QLK. Deze indeling heeft achterin een kinderkamer met stapelbed. Daarvoor, tegenover de toegangsdeur, een kledingkast met daarnaast een badkamer bestaande uit douche, wastafel en toilet. Direct rechts van de toegangsdeur bevindt zich een keukenblok voorzien van gasfornuis, spoelbak en koelkast. Voorin de caravan is een tweepersoons dwars bed geplaatst, met aansluitend een lengte zit bestaande uit twee banken en een ruime tafel.

Dethleffs C'Joy, caravan met stapelbed

410 LK

Dethleffs C'Joy

420 QSH

Dethleffs C'Joy, Caravan met enkele bedden

460 LE

Dethleffs C'Joy

480 FSH

Dethleffs C'Joy, caravan met stapelbed

480 QLK

Eenvoudigweg genieten!

De C’Joy is een caravanmodel van Dethleffs wat staat voor puur genieten. Met een breedte van 2,12 meter is dit de smalste caravan in zijn klasse, waardoor u veilig en zonder stress de weg op kunt. Ook hoeft u zich niet druk te maken over grillige weersomstandigheden. Het dak, voorzijde én achterzijde zijn namelijk gemaakt van hagelbestendig GFK materiaal.

Het interieur is er speciaal op ingericht om volledig tot rust te komen. Het materiaalgebruik en de kleurstelling geven een huiselijk gevoel, waardoor u zich altijd en overal helemaal thuis zult voelen. Uniek aan de Dethleffs C’Joy is dat de compacte afmetingen niet ten koste gaan van de beladingscapaciteit. Met de vele opbergmogelijkheden kunt u echt alles meenemen wat u maar nodig heeft!

Dethleffs C’Joy caravan kopen?

Is deze Dethleffs C’Joy de ideale caravan voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Dethleffs en kunnen u helpen om de caravan zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.