y

T@B caravans

Logo T@B

Een T@B caravan is een van de meest karakteristieke modellen onder de hedendaagse caravans. Wie een unieke caravan zoekt, zal met een T@B caravan daarom zeer tevreden zijn. Dit merk straalt met name lifestyle, plezier en avontuur uit. De druppelvormige caravan is makkelijk te herkennen en heeft inmiddels een hoge status opgebouwd. Maar naast dat een T@B caravan een ongewone caravan is, is het nog zo veel meer!

Vindt een T@B caravan met bijpassende items

In onze kampeerwinkel verkopen we diverse soorten T@B caravans. Heeft u de T@b caravan gevonden waarmee u op reis wilt gaan en bent u benieuwd naar de prijzen? Ga in onze campingwinkel dan direct op zoek naar al uw andere kampeerbenodigdheden:

U vindt werkelijk alles in onze winkel. Wilt u bij het aanschaffen van een caravan meer weten over de verschillende prijzen en modellen van T@b? Lees dan snel verder.

Welke T@B caravan past het beste bij u?

Houdt bij het kiezen van een caravan van T@b rekening met de verschillende modellen en prijzen die ze aanbieden. Het merk T@B heeft uiteenlopende modellen zoals de T@b caravan 400 uitgebracht, dewelke u uiteraard ook bij ons kunt aanschaffen. Welke van deze T@B caravans past het beste bij u?

Basis: Deze caravan is ideaal voor de bescheiden reiziger. Houdt u van purisme en wilt u niet te veel poespas? Kies dan voor dit model. Dit duidelijke en gestructureerde model is te herkennen aan zijn markante vorm en chique interieurdesign.

Mexican Sunset: De Mexican Sunset trekt alle aandacht naar zich toe vanwege de kleurrijke grafische prints. Dit opvallende model tovert direct een glimlach op uw gezicht en helpt dus zeker mee aan een goed humeur. Dit is de volmaakte caravan voor elke vrolijke reiziger die er niet vies van is om in de belangstelling te staan.

Metropolis: De Metropolis geeft u nét dat beetje meer. In combinatie met de grafische prints zorgen de tactvolle stijlelementen voor een ware betovering. Met deze caravan valt u zeker op, zowel op de weg als op het kampeerterrein.

Offroad: Elke avonturier droomt van een caravan als de Offroad. Met zijn wilskracht is deze caravan het meest volmaakte reisgezelschap voor mensen die graag het avontuur aangaan en onbekende plekken willen ontdekken.

T@b caravan 400: De T@b caravan 400 is erg comfortabel en heeft een opvallend uiterlijk. Deze prachtige caravan is gebouwd met de nieuwste technieken en heeft door het gestroomlijnde design minder luchtweerstand. De T@b caravan 400 is daardoor ideale voor kleine auto’s.

320

400

Blader online de brochure door

Blader online de catalogus en prijslijst door

De T@b caravan is bij De Vossenhoek Caravan & Recreatie in Oud-Gastel in verschillende modellen en prijzen. Het aanbod nieuwe T@B caravans in onze showroom wordt steeds aangepast. Download de catalogus en prijslijst voor een compleet overzicht. Ons actuele aanbod aan T@B caravans inclusief prijzen vindt u online. Staat een model zoals dé T@b caravan 400 nog niet in onze showroom? Neem contact op met ons door te bellen naar +31 (0)165 – 34 30 53. Wij vertellen u graag meer over dé T@B caravan 400, onze service en aantrekkelijke prijzen.

T@b