y

T@B 2023

Logo T@B

Een T@B caravan is een van de meest karakteristieke modellen onder de hedendaagse caravans. Wie een unieke caravan zoekt, zal met een T@B caravan daarom zeer tevreden zijn. Dit merk straalt met name lifestyle, plezier en avontuur uit. De druppelvormige caravan is makkelijk te herkennen en heeft inmiddels een hoge status opgebouwd. Maar naast dat een T@B caravan een ongewone caravan is, is het nog zo veel meer!

Vindt een T@B caravan met bijpassende items

Bij De Vossenhoek Caravan & Recreatie verkopen we diverse soorten T@B caravans. Kom langs in onze showroom in Oud-Gastel en ontdek welke caravan het beste bij u past. Heeft u de caravan gevonden waarmee u op reis gaat? Ga in onze kampeerwinkel dan direct op zoek naar al uw andere kampeerbenodigdheden. Van een voortent en een caravan mover tot aan een fietsendrager en schoonmaakmiddelen; u vindt werkelijk alles in onze winkel.

T@B caravan

Welke T@B caravan past het beste bij u?

Het merk T@B heeft uiteenlopende modellen uitgebracht, welke u uiteraard ook bij ons kunt aanschaffen. Welke van deze T@B caravans past het beste bij u?

Basis: Deze caravan is ideaal voor de bescheiden reiziger. Houdt u van purisme en wilt u niet te veel poespas? Kies dan voor dit model. Dit duidelijke en gestructureerde model is te herkennen aan zijn markante vorm en chique interieurdesign.

Mexican Sunset: De Mexican Sunset trekt alle aandacht naar zich toe vanwege de kleurrijke grafische prints. Dit opvallende model tovert direct een glimlach op uw gezicht en helpt dus zeker mee aan een goed humeur. Dit is de volmaakte caravan voor elke vrolijke reiziger die er niet vies van is om in de belangstelling te staan.

Metropolis: De Metropolis geeft u nét dat beetje meer. In combinatie met de grafische prints zorgen de tactvolle stijlelementen voor een ware betovering. Met deze caravan valt u zeker op, zowel op de weg als op het kampeerterrein.

Offroad: Elke avonturier droomt van een caravan als de Offroad. Met zijn wilskracht is deze caravan het meest volmaakte reisgezelschap voor mensen die graag het avontuur aangaan en onbekende plekken willen ontdekken.

Blader online de brochure door

Het aanbod nieuwe T@B caravans in onze showroom wordt steeds aangepast. Download de catalogus en prijslijst voor een compleet overzicht. Ons actuele aanbod aan T@B caravans vindt u online. Staat een model nog niet in onze showroom? Neem contact op met ons door te bellen naar 088 – 303 81 00.

T@b