y

Dethleffs Camper caravan

De Dethleffs Camper is een caravan met een omvangrijke standaarduitrusting. Deze caravan is voorzien van veel opbergmogelijkheden en een grote keuze aan verschillende indelingen. Van compacte toercaravans onder de zeven meter tot complete luxe gezinscaravans met stapelbedden. Kortom: met een Dethleffs Camper vindt u gegarandeerd uw ideale caravan indeling!

Dethleffs Camper verkrijgbaar in 12 indelingen

De modellenserie van de Dethleffs Camper bestaat uit 12 verschillende indelingen: 460 EL, 470 ER, 470 FR, 500 QSK, 510 ER, 510 LE, 530 FSK, 540 QMK, 550 ESK, 560 FMK, 650 FMK en 730 FKR. De modellen 460 EL en 510 LE zijn tevens verkrijgbaar in de luxe Avantgarde uitvoering.

De Camper 460 EL is een caravan met enkele bedden voorin en een lengte zit achterin. In het midden van dit model, naast de toegangsdeur, vinden we een keukenblok met spoelbak en gasfornuis. Tegenover de keuken bevinden zich de grote koelkast en een ruime badkamer met douche en toilet.

Ook de 470 ER is een caravan met enkele bedden voorin. Achterin vinden we een ruime rondzit met een grote tafel. Rechts naast de toegangsdeur is een keuken geplaatst met een lage koelkast. Tegenover de keuken bevinden zich een badkamer en een grote kledingkast.

De Dethleffs Camper 470 FR is aan de voorkant voorzien van een tweepersoons Frans bed. Naast het bed bevinden zich wastafel en een badkamer met douche en toilet. Voor het bed vinden we een keuken met grote koelkast, met daar tegenover een grote kledingkast. De indeling wordt compleet gemaakt door een ruime rondzit achterin.

De indeling 500 QSK is een model caravan met stapelbedden achterin. Voor de kinderkamer, aan de zijde van de toegangsdeur, vinden we een grote kledingkast, grote koelkast en een keukenblok met gasfornuis en spoelbak. Tegenover de keuken bevinden zich een ruime treinzit en een badkamer met douche, wastafel en toilet.

Dethleffs caravan met enkele bedden

Het model Camper 510 ER is uitgerust met enkele bedden voorin en een ruime rondzit achterin met grote tafel. Rechts naast de toegangsdeur vinden we een badkamer met douche, toilet en wastafel. Tegenover de toegangsdeur een ruime keuken met grote koelkast. Tussen de keuken en het bed is plaats gemaakt voor een grote kledingkast.

De Dethleffs Camper 510 LE is ook een caravan met enkele bedden. Deze bevinden zich achterin en voorin vinden we een ruime lengte zit. Links naast de toegangsdeur is een keukenblok geplaatst met gasfornuis en spoelbak. Tegenover de keuken is plaats voor een grote kledingkast, grote koelkast en een ruime badkamer.

Caravans met stapelbed

De indeling 530 FSK is een Dethleffs caravan met stapelbed achterin en een tweepersoons Frans bed voorin. Naast het Franse bed bevindt zich een wastafel en een badkamer met douche en toilet. Tussen de toegangsdeur en het Frans bed vinden we een ruim keukenblok met een grote koelkast. Tegenover de keuken wordt de indeling compleet gemaakt door een ruime treinzit en een grote kledingkast.

In de 540 QMK vinden we een tweepersoons dwars bed voorin. Achterin deze caravan is een stapelbed geplaatst in de lengte, met daarnaast een kledingkast en een badkamer met douche en toilet. De wastafel bevindt zich buiten de badkamer in het slaapgedeelte. In het midden, naast de toegangsdeur vinden we een keuken met grote koelkast. Tegenover de keuken maakt een ruime rondzit met grote tafel de indeling compleet.

Een andere Dethleffs caravan met stapelbedden is de Camper 550 ESK. Hier bevindt de kinderkamer zich achterin. Voorin is de caravan voorzien van enkele bedden. Naast de toegangsdeur vinden we een keuken met grote koelkast. Tegenover de keuken wordt de indeling compleet gemaakt voor een treinzit en een badkamer.

De indeling 560 FMK is uitgerust met voorin een tweepersoons Frans bed en daarnaast een badkamer met douche en toilet. Deze caravan heeft voorin een kinderkamer met stapelbed. In het midden vinden we een zeer ruime rondzit, met daar tegenover een keuken met grote koelkast en een grote kledingkast.

Unieke indelingen

De 650 FMK is model met een unieke indeling. In deze Dethleffs caravan vinden we achterin een kinderkamer met stapelbed én een aparte L-zitgroep. Het midden van dit model is voorzien van een ruime keuken met grote koelkast, en daar tegenover een grote rondzit. Voorin deze Dethleffs Camper bevinden zich een tweepersoons dwars bed, met daarnaast een wastafel en een badkamer met douche en toilet.

Het laatste model in de Camper serie is de 730 FKR. In deze caravan vinden we voorin een tweepersoons Frans bed met daarnaast een wastafel en badkamer met douche en toilet. Voor het Frans bed is een kleine treinzit geplaatst, met daar tegenover een stapelbed. Naast de toegangsdeur is een grote kledingkast geplaatst. Tegenover de deur vinden we de keuken met spoelbak, gasfornuis en lage koelkast. De indeling wordt compleet gemaakt door een ruime rondzit achterin.

460 EL

470 ER

470 FR

500 QSK

510 ER

510 LE

530 FSK

540 QMK

550 ESK

560 FMK

650 FMK

730 FKR

Camper Avantgarde 460 EL & 510 LE

De beide modellen Dethleffs Camper 460 EL en de 510 LE zijn ook verkrijgbaar in de extra luxe Avantgarde uitvoering. De standaarduitrusting is dan uitgevoerd met een speciaal Avantgarde pakket, bestaande uit:

 • Gladde buitenbeplating in zilver
 • Disselafdekking
 • 17 inch aluminium velgen
 • Toegangsdeur met raam
 • Luxe rangeergrepen
 • Gewichtsverhoging
 • Pech set
 • Voorraam
 • Achterraam
 • Elektrische vloerverwarming
 • Bedombouw
 • Bekleding ‘Galaxy’

Dethleffs Camper caravan kopen?

Is deze Dethleffs Camper de ideale caravan voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Dethleffs en kunnen u helpen om de caravan zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.