y

Dethleffs dealer

Logo dethleffs

Bent u op zoek naar een betrouwbare Dethleffs dealer? Dan bent u bij De Vossenhoek Caravans & Recreatie op de goede plek. Als officiële dealer verkopen wij diverse typen Dethleffs. Wat uw reisdoelen ook zijn, een Dethleffs caravan biedt u altijd en overal veiligheid, hoge kwaliteit, eerste klas afwerking, individuele uitrusting en natuurlijk veel plezier. Of u nu naar Zuid-Frankrijk wilt in de zomervakantie, wilt kamperen in de bergen of de hele wereld rond wilt; met een caravan van Dethleffs zit u altijd goed. Als Dethleffs dealer bieden we u bovendien een goede service, ook ná de aanschaf van uw caravan.

Dethleffs caravan modellen 2023

C’Joy

C’Go

Aero

Camper

Nomad

Beduin
Scandinavia

 

Brochure

Klik op onderstaande afbeelding om de Dethleffs 2023 brochure te downloaden. In deze brochure vindt u alle modellen en mogelijkheden die Dethleffs u biedt voor een onbezorgde en onvergetelijke vakantie, samen of met het hele gezin!

Wij ontvangen u graag in onze winkel

Wij begrijpen dat het onwijs fijn kan zijn om onderweg te zijn met uw familie of vrienden. U gaat het avontuur aan, ontdekt nieuwe plekken, leert nieuwe mensen kennen en brengt veel tijd door met uw favoriete reisgezelschap. De juiste caravan kan een groot aandeel zijn in het succes van uw vakantie. Als dealer van diverse grote caravanmerken denken we daarom graag met u mee en zoeken we samen met u naar de caravan die bij uw reisdoelen past, wellicht eentje van Dethleffs. Kom langs en spreek gerust een van onze verkopers aan. Hij of zij laat u graag het huidige aanbod aan Dethleffs caravans zien, maar vertelt uiteraard ook over onze andere caravans, zoals die van Knaus of T@B.

Bekijk de brochures en prijslijsten

Wilt u voor uw bezoek aan de Dethleffs dealer in Brabant graag weten wat u kunt verwachten? Bekijk dan eens de brochures en prijslijsten die u hieronder downloadt. Bij vragen neemt u contact met ons op via het telefoonnummer 088 – 303 81 00.