y

Dethleffs dealer

Logo dethleffs

Bent u op zoek naar een betrouwbare Dethleffs dealer? Dan bent u bij De Vossenhoek Caravans & Recreatie op de goede plek. Als officiële dealer verkopen wij diverse typen Dethleffs. Wat uw reisdoelen ook zijn, een Dethleffs caravan biedt u altijd en overal veiligheid, hoge kwaliteit, eerste klas afwerking, individuele uitrusting en natuurlijk veel plezier. Of u nu naar Zuid-Frankrijk wilt in de zomervakantie, wilt kamperen in de bergen of de hele wereld rond wilt; met een caravan van Dethleffs zit u altijd goed. Als Dethleffs dealer bieden we u bovendien een goede service, ook ná de aanschaf van uw caravan.

Dethleffs caravans 2022: Nieuw design Camper, Nomad & Beduin Scandinavia

Voor het nieuwe modeljaar komt Dethleffs met een nieuw familiedesign voor de modellen Camper, Nomad en Beduin Scandinavia. Daarnaast worden deze caravanseries aangevuld met nieuwe indelingen. Het nieuwe design kenmerkt zich door meer dynamische lijnen en vormen, gebaseerd op het huidige automotive design.

Dethleffs Camper

De modelserie Camper wordt uitgebreid met de 510 LE, een gezinsvriendelijk model met enkele bedden. Voor Nederland en België wordt dit model ook uitgebracht in een Avantgarde uitvoering. Dit model is 2,30 meter breed en heeft, naast de enkele bedden, ook lounge zitgroep en een grote keuken met een 142 liter koel-vriescombinatie.

Dethleffs Nomad

De Nomad serie wordt uitgebreid met een zeer ruime tweepersoons caravan, de 520 ELT. Dit model is voorzien van een ruime badkamer aan de achterzijde en enkele bedden aan de voorzijde. Daar tussenin bevindt zich een ruime zithoek en groot keukenblok. De ruime badkamer aan de achterzijde bestrijkt de hele breedte van de caravan en heeft een aparte douche en toilet.

Dethleffs Beduin Scandinavia

Deze Beduin Scandinavia serie is uitgebreid met zelfs drie modellen! De 550 BET, 550 RD en 550 SE zijn allen 2,30 meter breed en hebben een opbouwlengte van 6,75 meter.

De Beduin Scandinavia 550 BET is uitgerust met een zeer ruime keuken aan de voorzijde, over de gehele breedte van het voertuig. Verder is het model voorzien van een royale zitgroep, enkele bedden en een ruime badkamer aan de achterzijde.

Dethleffs Beduin Scandinavia 550 RD is een model met een queensbed aan de achterzijde. Tussen het slaap- en het woongedeelte liggen de douche- en toiletruimtes die op innovatieve wijze kunnen worden gescheiden van de woonruimte. Zo ontstaat er een zeer ruime badkamer!

Het karakteristieken van de Beduin Scandinavia 550 SE zit hem in een zeer grote L-zitgroep aan de voorzijde. Het tegenoverliggende sideboard biedt een ideale plek voor een 32”-televisie. In de slaapkamer aan de achterzijde bevinden zich enkele bedden, die eenvoudig om te bouwen is tot een groot tweepersoonsbed.

Brochure

Klik op onderstaande afbeelding om de Dethleffs 2022 brochure te downloaden.

Wij ontvangen u graag in onze winkel

Wij begrijpen dat het onwijs fijn kan zijn om onderweg te zijn met uw familie of vrienden. U gaat het avontuur aan, ontdekt nieuwe plekken, leert nieuwe mensen kennen en brengt veel tijd door met uw favoriete reisgezelschap. De juiste caravan kan een groot aandeel zijn in het succes van uw vakantie. Als dealer van diverse grote caravanmerken denken we daarom graag met u mee en zoeken we samen met u naar de caravan die bij uw reisdoelen past, wellicht eentje van Dethleffs. Kom langs en spreek gerust een van onze verkopers aan. Hij laat u graag het huidige aanbod aan Dethleffs caravans zien, maar vertelt uiteraard ook over onze andere caravans, zoals die van Knaus of T@B.

Bekijk de brochures en prijslijsten

Wilt u voor uw bezoek aan de Dethleffs dealer in Brabant graag weten wat u kunt verwachten? Bekijk dan eens de brochures en prijslijsten die u hieronder downloadt. Bij vragen neemt u contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)165 – 34 30 53.