y

Knaus Sport & Fun caravan

Dit is hoe een moderne icoon eruit ziet! De Knaus Sport & Fun is zelfs een van de weinige caravan modellen met een zeer loyale fanclub. Met deze nieuwe en modernere versie zal Knaus nog veel meer fans kunnen verwelkomen. Want wie kan deze sportieve en opvallende looks weerstaan?

Deze dynamische bagagekampioen combineert het beste van twee werelden. Met zijn vooruitstrevende design is deze Knaus caravan altijd een opvallende verschijning op de weg. Maar van binnen biedt dit model ongelooflijk veel ruimte. Achterklep omhoog, fietser erin, kampeerspullen in het zeer ruime bagageluik en u bent helemaal klaar om op pad te gaan! Waar u maar heen wilt en wanneer u kunt gaan. We noemden de Sport & Fun niet voor niets de extreme sporter onder de caravans.

Knaus Sport & Fun is gemaakt voor de echte sportfanaten!

Het eerste wat opvalt aan de indeling van de Knaus Sport & Fun is de grote deur achterin de caravan. Langs deze deur is het onder andere mogelijk om fietsen in de caravan te zetten. Verder vinden we in de caravan een tweepersoons dwars bed voorin, met daarvoor een L-zitgroep welke ook is om te bouwen tot twee extra slaapplaatsen. Tegenover de zitgroep, naast de toegangsdeur bevindt zich een ruime keuken. Achterin dit model bevinden zich nog een compacte badkamer, met daar tegenover een grote koelkast.

De praktische

De Knaus Sport & Fun is verkrijgbaar in slechts één indeling, maar die is veelzijdig als geen ander. Als opbergwonder of als stijlvolle vakantiebegeleider. Een praktische en zeer flexibele uitrusting in combinatie met het individuele interieurdesign zorgen voor een uniek campinggevoel. U zult met volle teugen genieten van elke vakantie!

Knaus Sport & Fun caravan kopen?

Is deze Knaus Sport & Fun de ideale caravan voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Knaus en kunnen u helpen om de caravan zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.