y

Over Ons

De Vossenhoek Caravan & Recreatie

Buitengewoon in kamperen! Dat zijn wij al sinds 1980. In dat jaar startte Henk Bakker met De Vossenhoek op industrieterrein Vosdonk in Etten-Leur. Toen met als insteek om kampeervakanties voor iedereen toegankelijk te maken, met betaalbare caravans en kampeerartikelen van topkwaliteit. En dat doen we nu, ruim 40 jaar later, nog steeds!

De Vossenhoek verhuisde in 1986, na een grote brand op de vestiging in Etten-Leur, naar de Industriestraat in Rucphen. Centraal tussen Roosendaal en Breda. Hier hebben we ons weten te ontwikkelen tot de betrouwbare kampeerspecialist die we vandaag de dag zijn en zijn we een bekende naam geworden in de kampeer branche.

Nadat Ruud Bakker begin jaren ’90 de zaak overnam is er veel gebeurd rondom De Vossenhoek. Het pand werd uitgebreid vanwege de sterke groei van het bedrijf. Partner bedrijf Mobiledrôme & Partners werd opgericht en in 2010 werd de ervaring van De Vossenhoek uitgebreid met de kennis van Caravanimport de Jong-van Hees uit Nispen en Huijbrechts Caravans uit Zundert. De drie regionale kampeerspecialisten bundelden de krachten en gingen samen verder onder één dak en één naam: De Vossenhoek Caravan & Recreatie.

Ondanks alle veranderingen is één ding hetzelfde gebleven: De Vossenhoek is altijd dé specialist gebleven op het gebied van caravans, voortenten en andere kampeerartikelen. Bij ons vindt u altijd een ruim assortiment, deskundig advies én een scherpe prijs!

Opnieuw een verhuizing

In de tweede helft van 2022 werd er een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan de historie – maar vooral aan de toekomst – van De Vossenhoek. Na ruim drie decennia in Rucphen gaat De Vossenhoek verhuizen naar Oud-Gastel. Vanaf januari 2023 gaan De Vossenhoek en Mobiledrôme samen duurzaam de toekomst in, met écht alles onder 1 dak: caravans, campers & kampeerwinkel.

Wat zoekt u?

Wat u ook zoekt, wij hebben het voor u! We zijn daarom niet voor niets ‘Buitengewoon in kamperen’. Bovendien ontvangen zij u met de bekende Brabantse gastvrijheid bij De Vossenhoek Caravan & Recreatie.

Meer informatie over De Vossenhoek

Kom zelf eens langs in onze showroom en kampeerwinkel. Dan krijgt u pas écht een goed beeld van alles wat we u te bieden hebben! Of neem nu contact met ons op via telefoonnummer 088 – 303 81 00 of per e-mail op info@vossenhoek.nl.