y

Over Ons

De Vossenhoek Caravan & Recreatie

Buitengewoon in kamperen! Dat zijn wij al sinds 1980. In dat jaar startte Henk Bakker met De Vossenhoek op industrieterrein Vosdonk in Etten-Leur. Toen met als insteek om kampeervakanties voor iedereen toegankelijk te maken, met betaalbare caravans en kampeerartikelen van topkwaliteit. En dat doen we nu, 40 jaar later, nog steeds!

De Vossenhoek verhuisde in 1986, na een grote brand op de vestiging in Etten-Leur, naar de Industriestraat in Rucphen. Centraal tussen Roosendaal en Breda. Hier hebben we ons weten te ontwikkelen tot de betrouwbare kampeerspecialist die we vandaag de dag zijn en zijn we een bekende naam geworden in de kampeer branche.

Nadat Ruud Bakker begin jaren ’90 de zaak overnam is er veel gebeurd rondom De Vossenhoek. Het pand werd uitgebreid vanwege de sterke groei van het bedrijf. Partner bedrijf Mobiledrôme & Partners werd opgericht en in 2010 werd de ervaring van De Vossenhoek uitgebreid met de kennis van Caravanimport de Jong-van Hees uit Nispen en Huijbrechts Caravans uit Zundert. De drie regionale kampeerspecialisten bundelden de krachten en gingen samen verder onder één dak en één naam: De Vossenhoek Caravan & Recreatie.

Ondanks alle veranderingen is één ding hetzelfde gebleven: De Vossenhoek is altijd dé specialist gebleven op het gebied van caravans, voortenten en andere kampeerartikelen. Bij ons vindt u altijd een ruim assortiment, deskundig advies én een scherpe prijs!

Onze bedrijfsvideo

Bent u benieuwd wat De Vossenhoek allemaal voor u kan betekenen? Bekijk dan snel onderstaande video. Hierin verteld onze shopmanager Geert u alles over de mogelijkheden op gebied van caravans, kampeerartikelen en onze werkplaats. Mocht de video niet werken, klik dan hier.

Wat zoekt u?

Wat u ook zoekt, wij hebben het voor u! We zijn daarom niet voor niets ‘Buitengewoon in kamperen’. Bovendien ontvangen zij u met de bekende Brabantse gastvrijheid bij De Vossenhoek Caravan & Recreatie.

Meer informatie over De Vossenhoek

Kom zelf eens langs in onze showroom en kampeerwinkel. Dan krijgt u pas écht een goed beeld van alles wat we u te bieden hebben! Of neem nu contact met ons op via telefoonnummer 0165 – 34 30 53 of per e-mail op info@vossenhoek.nl.