y

Knaus Sport caravan

Op vakantie met z’n tweeën of juist met de hele familie? Hoe u ook vakantie viert, de Knaus Sport is altijd een toegevoegde waarde! Bij het ontwikkelen van deze model serie is overal aan gedacht om het maximale te bereiken. En met resultaat: dit lichtgewicht ontwerp biedt veel laadruimte en maakt deze Knaus caravan geschikt voor lichtere trekauto’s. Een veelzijdige instapserie voor elke vorm van vakantie.

Knaus Sport verkrijgbaar in maar liefst 15 indelingen!

De modellenserie van de Knaus Sport bestaat uit maar liefst 15 verschillende indelingen: 400 LK, 400 QD, 420 QD, 450 FU, 460 EU, 500 KD, 500 EU, 500 FU, 500 QDK, 500 UF, 540 UE, 540 FDK, 580 QS, 650 FDK en de 650 UFK. Daarnaast zijn de compacte modellen en de 500-serie ook verkrijgbaar als volledig elektrische E-Power uitvoering.

Compacte modellen

De 400 LK is een compact model met zowel voorin als achterin een zitgroep. De achterste zitgroep is om te bouwen tot een stapelbed, de voorste tot een tweepersoons dwars bed. Zo biedt deze compact caravan eenvoudig ruimte voor 4 slaapplaatsen. Verder is de caravan uitgerust met een keuken, badkamer en grote kledingkast.

In de Knaus Sport 400 QD vinden we achterin een compacte badkamer, met daarnaast een ruime treinzit. In het midden van de caravan bevinden zich een keuken met lage koelkast en daar tegenover een grote kledingkast. De indeling wordt compleet gemaakt door een tweepersoons dwars bed voorin.

Een vergelijkbare indeling vinden we in de 420 DQ. De 420 QD is echter uitgerust met een bredere keuken en zijn de posities van de kledingkast en badkamer omgewisseld.

Het model 450 FU is ingedeeld met een ruime rondzit achterin. In het midden vinden we een keukenblok, met daartegenover een grote kledingkast. Voorin deze Knaus caravan bevinden zich een tweepersoons Frans bed en een badkamer met douche en toilet.

De Knaus Sport 460 EU is een caravan met enkele bedden voorin. In het midden vinden we een keukenblok naast de toegangsdeur en daar tegenover een ruime badkamer. De indeling wordt compleet gemaakt door een face-to-face lengte zit achterin.

Knaus Sport 500-serie

De 500 KD is een echte familie caravan met achterin een ruime badkamer en daarnaast een stapelbed. In het midden vinden we een keukenblok en daar tegenover een ruime treinzit. Voorin de caravan bevindt zich een tweepersoons dwars bed.

In de 500 EU vinden we voorin twee enkele bedden. Achterin bevindt zich een ruime rondzit, welke om te bouwen is tot een extra tweepersoonsbed. Het midden van deze Knaus caravan is uitgerust met een keuken en daar tegenover een badkamer met douche en toilet.

Ook de Knaus Sport 500 FU is voorzien van een ruime rondzit achterin. Het midden van deze caravan is voorzien van een breed keukenblok en een grote kledingkast. Voorin de caravan vinden we een tweepersoons Frans bed en een badkamer met douche en toilet.

De 500 QDK is een caravan met stapelbed achterin en een tweepersoons dwars bed voorin. In het midden – rechts naast de toegangsdeur – bevinden zich een keukenblok met grote koelkast en een ruime kledingkast. Daar tegenover vinden we een badkamer met douche en toilet en een treinzit.

In de Knaus Sport 500 UF vinden we achterin een tweepersoons Frans bed, met daarnaast een badkamer met douche en toilet. De wastafel bevindt zich in de slaapkamer. In het midden van deze Knaus caravan bevinden zich grote kasten, met daar tegenover een brede keuken, met lage koelkast. De indeling wordt compleet gemaakt door een zitgroep voorin, welke ook kan worden omgebouwd tot een tweepersoons bed.

Knaus Sport 540, 580 & 650 modellen

Het model 540 UE van de Knaus Sport serie is een caravan met enkele bedden achterin. Links naast de toegangsdeur bevindt zich een keukenblok met lage koelkast. Tegenover de keuken vinden we een badkamer en een ruime kledingkast. Voorin wordt de indeling compleet gemaakt door een zitgroep, welke ook kan worden gebruikt als tweepersoons bed.

De 540 FDK is een model met achterin een kinderkamer met stapelbed en een smalle kledingkast. In het midden van de caravan bevindt zich – naast de toegangsdeur – een keukenblok met grote koelkast en een ruime kledingkast. Tegenover de keuken vinden we een ruime treinzit. Voorin is deze Knaus caravan voorzien van een tweepersoons Frans bed, een wastafel en een badkamer met douche en toilet.

In de ruime Knaus Sport 580 QS vinden we voorin een tweepersoons dwars bed. Achterin is deze caravan uitgerust met een stapelbed en een badkamer met douche en toilet. In het midden vinden we een brede keuken met lage koelkast en daartegenover een zeer ruime rondzit.

De indeling 650 FDK heeft een ruime kinderkamer achterin de caravan met een stapelbed en een aparte zitgroep. In het midden, naast de toegangsdeur, bevindt zich een keukenblok met grote koelkast. Hier tegenover vinden we een ruime treinzit. De grote slaapkamer voorin bestaat uit een tweepersoons Frans bed, kledingkast, wastafel en een badkamer met douche en toilet.

Tenslotte de zeer ruime 650 UFK. Ook dit is een caravan met kinderkamer achterin, bestaande uit stapelbed, kledingkast en apart zitje. Daarvoor bevindt zich een slaapkamer met tweepersoons Frans bed en grote kledingkast. Voorin de caravan vinden we het leefgedeelte: keuken met grote koelkast, zitgroep en badkamer met douche en toilet.

Indelingen

400 LK

400 QD

420 QD

450 FU

460 EU

500 KD

500 EU

500 FU

500 QDK

500 UF

540 UE

540 FDK

580 QS

650 FDK

650 UFK

De veelzijdige

Deze Knaus Sport caravan kenmerkt zich door mooie features, slim ontwikkelde indelingen en veel opbergruimte. Bovendien is goed niet alleen goed, maar het ziet er ook nog eens goed uit! Daartoe behoort niet alleen het hoogwaardige exterieur- en interieurdesign, maar ook alle uitrustingsopties die dit model zo veilig en comfortabel maken.

Knaus Sport caravan kopen?

Is deze Knaus Sport de ideale caravan voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Knaus en kunnen u helpen om de caravan zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.