y

Knaus Azur caravan

De nieuwe woondroom van Knaus heet Azur! Deze 5-sterrencaravan kenmerkt zich door een stijlvolle inrichting in cocooning design en de buitengewone meubelbouw. Hij maakt meteen indruk, zowel van binnen als van buiten met een unieke en dynamische lichtsignatuur. Zijn meest noemenswaardige highlight: het zelfherstellende FibreFrame.

Knaus Azur verkrijgbaar in 4 indelingen

De modellenserie van de Knaus Azur bestaat uit 4 indelingen: 460 EU, 500 FU, 500 EU en 540 UE.

De Azur 460 EU is een caravan met enkele bedden voorin en een ruime rondzit achterin. In het midden, naast de toegangsdeur, vinden we een badkamer met douche, toilet en wastafel. Tegenover de badkamer bevindt zich de keuken met spoelbak, fornuis en koelkast.

De Knaus Azur 500 FU is een model met achterin een ruime rondzit en grote tafel. Daarvoor vinden we een keuken met grote koelkast en een ruime kledingkast. Voorin wordt de indeling compleet gemaakt door een tweepersoons Frans bed, met daarnaast een wastafel én een badkamer met douche en toilet.

Het model 500 EU is voorzien van een grote rondzit achterin. In het midden van deze Knaus caravan vinden we, naast de opbouwdeur, een badkamer met wastafel, douche en toilet. Tegenover de badkamer is een keuken geplaatst met grote koelkast. Voorin bevindt zich de slaapkamer met enkele bedden.

Het ruime model 540 UE is een caravan met enkele bedden achterin en een ruime rondzit voorin. In het midden vinden we een badkamer met douche, toilet en wastafel. Daarnaast vinden we een keuken met een apart staande grote koelkast.

460 EU

500 FU

500 EU

540 UE

De grenzeloze

Hoogwaardige materialen en doordachte functionele oplossingen is wat deze caravan tot een plek maakt om je helemaal goed te voelen. Indrukwekkend is het interieur dat gericht is op gezelligheid door het schuin geplaatste meubilair.

Knaus Azur caravan kopen?

Is deze Knaus Azur de ideale caravan voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Knaus en kunnen u helpen om de caravan zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.