y

Knaus Deseo caravan

De nieuwe Knaus Deseo is nu nog flexibeler en ruimer dankzij de modernste FibreFrame-technologie. Met een variabele ruimte-indeling en toekomstgerichte constructie kent dit model een perfecte balans tussen leef- en gebruiksruimte. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheden om twee volwaardige motorfietsen in deze caravan te vervoeren. Op uw vakantiebestemming veranderd de Knaus Deseo in een comfortabele en volledig uitgeruste caravan. Handig toch?

Knaus Deseo voor de sportieve kampeerder

De Knaus Deseo is verkrijgbaar in model 400 TR. Dit is een compact model en heeft dankzij het optionele hefbed ruimte voor maximaal 4 slaapplaatsen.

Deze Knaus caravan heeft een unieke indeling. Achterin bevindt zich een flexibele zitgroep. Flexibel omdat deze zitgroep niet alleen kan dienen als zitgroep, maar ook als tweepersoons slaapplaats én als een royale opbergruimte voor bijvoorbeeld fietsen of zelfs motoren. Dit is mogelijk dankzij de grote openslaande achterwand van de caravan.

Voorin de Deseo vinden we op de kop een badkamer en tegenover de ingangsdeur een ruime keuken met spoelbak, gasfornuis en een lage koelkast.

De flexibele

In de Knaus Deseo caravan neemt u alles mee wat tijdens de vakantie niet thuis mag blijven! Zelfs als het gaat om fietsen, motoren of surfplanken. In de grote laadruime van deze caravan wordt alles veilig opgeborgen. Deze ruimte is te danken aan het ultraflexibele interieur, dat naast multifunctioneel ook enorm comfortabel is. En dat alles met een geweldige uitrusting en sportieve stijl. Een ideaal model voor de sportieve en avontuurlijke kampeerder die veel opbergruimte nodig heeft voor een onvergetelijke vakantie!

Knaus Deseo caravan kopen?

Is deze Knaus Deseo de ideale caravan voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Knaus en kunnen u helpen om de caravan zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.