y

Tabbert Caravans 2023

Bent u dol op het merk Tabbert en zoekt u naar een kampeerwinkel waar een caravan van dit merk te koop wordt aangeboden? Dan is De Vossenhoek Caravan & Recreatie in Oud-Gastel, Noord-Brabant, waarschijnlijk de plek die u zoekt. Bij ons vindt u namelijk caravans van diverse merken, waaronder het gerenommeerde Tabbert. Tabbert staat voor design, innovatie, klimaat, duurzaamheid én veiligheid. Bij de vormgeving hecht dit caravanmerk veel waarde aan een aantrekkelijk uiterlijk. Het plaatje is echter pas helemaal af als alle mooie dingen in de caravan ook nuttig zijn en van hoge kwaliteit. Met een fijne neus voor trends en de leefgewoonten van kampeerders denken zij over elk detail goed na.

Elk type Tabbert caravan is bij ons te koop

Het maakt niet uit welke type Tabbert caravan uw voorkeur heeft, aangezien we in onze winkel een groot aantal caravans van dit merk te koop hebben staan. U kunt een gloednieuw model kopen, maar ook een tweedehands caravan behoort tot de mogelijkheden. Indien gewenst kunt u zelfs uw caravan bij ons huren! Waar uw keuze ook naar uitgaat, een Tabbert caravan die bij ons te koop staat, brengt u veel plezier.

Brochure

Klik op onderstaande afbeelding om de Tabbert 2023 brochure te downloaden. Hierin vindt u alle modellen uit het assortiment van Tabbert!

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Het aanbod aan Tabbert caravans dat wij in onze showroom in Oud-Gastel, Noord-Brabant, te koop hebben staan wordt steeds aangepast. Kom geregeld langs of houd onze website in de gaten voor het actuele aanbod. Bekijk ook eens de brochure en prijslijst van Tabbert. Staat hier een model tussen dat mist in onze showroom? Neem dan contact op met onze afdeling verkoop via 088 – 303 81 00 of stuur een e-mail naar info@vossenhoek.nl. Onze medewerkers kijken dan graag wat ze voor u kunnen betekenen. Eventueel kunt u ook caravans bekijken van andere merken, zoals Dethleffs of T@B.