y

Tabbert Caravans 2022

Bij De Vossenhoek Caravan & Recreatie is gegarandeerd de Tabbert caravan te koop waar u naar op zoek bent. Tabbert staat voor design, innovatie, klimaat, duurzaamheid én veiligheid. Bij de vormgeving hecht dit caravanmerk veel waarde aan een aantrekkelijk uiterlijk. Het plaatje is echter pas helemaal af als alle mooie dingen in de caravan ook nuttig zijn en van hoge kwaliteit. Met een fijne neus voor trends en de leefgewoonten van kampeerders denken zij over elk detail goed na.

Elk type Tabbert caravan is bij ons te koop

Het maakt niet uit welke type Tabbert caravan uw voorkeur heeft, aangezien we in onze winkel een groot aantal caravans van dit merk te koop hebben staan. U kunt een gloednieuw model kopen, maar ook een tweedehands caravan behoort tot de mogelijkheden. Indien gewenst kunt u zelfs uw caravan bij ons huren! Waar uw keuze ook naar uitgaat, een Tabbert caravan brengt u hoe dan ook veel plezier.

Nieuw 2022

Meer flexibiliteit, meer veiligheid, meer comfort! Met de hoogtepunten van de standaarduitrusting voor het seizoen 2022 zet Tabbert opnieuw een stap vooruit. Het silwyREADY-pakket, dat in bijna alle Tabbert model series van dit seizoen te vinden is, zorgt ervoor dat uw glas in werkelijk elke positie goed blijft zitten. Dus kleine en grote ongelukjes zijn in de toekomst geen probleem meer.

Bovendien zijn alle Tabbert caravans nu uitgerust met het uiterst effectieve bluuwater waterfiltersysteem, zodat er absoluut veilig drinkwater uit uw kraan komt. Ontdek ook de gloednieuwe lay-out van het Da Vinci gamma. De Da Vinci 550 DM 2.5 overtuigt als slimme familie-indeling met tweepersoonsbed, kinderstapelbed en middelste zitgroep.

Praktische details en een gegarandeerde feel-good sfeer voor elke behoefte en elke reis. Dat is het Tabbert gevoel!

De verschillende modellen Tabbert caravans die te koop staan

In onze winkel staat absoluut een Tabbert caravan te koop die aan uw eisen voldoet. De modellen caravans die dit merk heeft uitgebracht, zijn alle divers. Hieronder leest u in een kort overzicht welke modellen Tabbert caravans we zoal van dit merk te koop hebben staan.

Cellini: De Cellini wordt gezien als het meesterwerk van Tabbert. Deze caravan is het resultaat van de uitdaging om de beste caravan nog beter te maken en daarmee een caravan weg te zetten die boven elke andere caravan verheven is. Het exterieur van de caravan maakt op elke voorbijganger enorme indruk vanwege zijn markante en sportieve achterzijde die uitmondt in een aerodynamische, diep zittende spoiler. De caravan is omlijst door een rangeerstand van metaallegering, die het stoere uiterlijk van het voertuig benadrukt. Om het helemaal af te maken bevat de Cellini eigentijdse led-breedband achterlichten.

Puccini: De Puccini bevat een compleet vernieuwd interieurdesign, waarmee deze caravan baanbrekend is binnen zijn klasse. Dit model wordt gezien als hét icoon voor exclusief comfort, woondesign en lifestyle. De unieke interieurinrichting is vernieuwend en dient daarom ook als voorbeeld in het premiumsegment onder de caravans.

Vivaldi: Heeft u thuis een modern interieur en zou u deze stijl het liefste ook terugzien in uw caravan? Dan is een Vivaldi dé caravan voor u. Deze caravan kenmerkt zich door haar strakke lijnen en opmerkelijke dynamische accenten. De uitstraling van deze caravan overtreft alle andere caravans, maar er is ook rekening gehouden met praktische zaken. Zo is bijvoorbeeld de koelkast vlak bij de ingang geplaatst en kan deze aan beide kanten worden geopend. Dergelijke geniale details vindt u op veel meer plekken terug in deze caravan.

Da Vinci: Tijdens een campingvakantie heeft elk familielid zo zijn favoriete bezigheden. De een wil spelen, de ander wil zwemmen en weer een ander wil graag wandelen. Er is voor ieder wat wils, en dat geldt ook voor de ruime Da Vinci serie van Tabbert. Deze caravan is uitgerust met diverse handige details en kan op vier verschillende manieren worden ingedeeld. Met een capaciteit tot maar liefst acht personen is deze caravan uiterst geschikt voor gezinnen. Terwijl de jongsten heerlijk buitenspelen, kunnen de volwassenen genieten van de luxe en stijlvolle retreat die de Da Vinci hen biedt.

Rossini: Wie graag op vakantie gaat, maar tijdens deze reis niet helemaal het thuisgevoel wil verliezen, vindt in een Rossini caravan van Tabbert een perfecte reisgenoot. Overal waar u met uw caravan naartoe reist, voelt u zich thuis vanwege de huiselijke sferen in het interieur. Maar ook de dynamische en elegante uitstraling van het exterieur zijn niet onbelangrijk. Bovendien beschikt deze caravan over een gedegen veiligheidstechniek, zodat u zich waar dan ook veilig voelt. En speciaal voor Nederland is er de Rossini Booster!

Brochure

Klik op onderstaande afbeelding om de Tabbert 2022 brochure te downloaden.

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Het aanbod aan Tabbert caravans die wij te koop hebben staan in onze showroom wordt steeds aangepast. Kom geregeld langs of houd onze website in de gaten voor het actuele aanbod. Bekijk ook eens de brochure en prijslijst van Tabbert. Staat hier een model tussen dat mist in onze showroom? Neem dan contact op met onze afdeling verkoop via +31 (0)165 – 34 30 53. Onze medewerkers kijken dan graag wat ze voor u kunnen betekenen. Eventueel kunt u ook caravans bekijken van andere merken, zoals Dethleffs, Bürstner of T@B.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van al onze acties en aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.