y

Tabbert caravan te koop

Bent u dol op het merk Tabbert en zoekt u naar een campingwinkel waar een caravan van dit merk te koop wordt aangeboden tegen scherpe prijzen? Dan is De Vossenhoek Caravan & Recreatie in Oud-Gastel, Noord-Brabant, de plek die u zoekt. Bij ons vindt u namelijk caravans van diverse merken, waaronder het gerenommeerde Tabbert. Tabbert staat voor design, innovatie, klimaatbewustheid, duurzaamheid én veiligheid. Bij de vormgeving hecht dit caravanmerk veel waarde aan een aantrekkelijk uiterlijk. Het plaatje is echter pas helemaal af als alle mooie dingen in de caravan ook nuttig zijn en van hoge kwaliteit. Met een fijne neus voor trends en de leefgewoonten van kampeerders denken zij over elk detail goed na.

Elk type Tabbert caravan is bij ons te koop

Het maakt niet uit welke type Tabbert caravan uw voorkeur heeft, aangezien we in onze kampeerwinkel een groot aantal caravans van dit merk te koop hebben staan tegen mooie prijzen. U kunt een gloednieuw model kopen, maar ook een gebruikte caravan behoort tot de mogelijkheden. Indien gewenst kunt u zelfs uw caravan bij ons huren! Waar uw keuze ook naar uitgaat, een Tabbert caravan die bij ons te koop staat, brengt u veel plezier. De Tabbert caravan is verkrijgbaar in verschillende modellen in verschillende prijzen.

Welk model caravan van Tabbert is bij ons te koop?

In onze winkel staat absoluut een nieuwe Tabbert caravan of een tweedehands caravan te koop die aan uw eisen voldoet. De modellen caravans die dit merk heeft uitgebracht, zijn alle divers. . De Tabbert caravan is verkrijgbaar in verschillende modellen en prijzen. Hieronder leest u in een kort overzicht welke modellen Tabbert caravans we zoal te koop hebben staan.

Cellini: De Cellini wordt gezien als het meesterwerk van Tabbert. Deze caravan is het resultaat van de uitdaging om de beste caravan nog beter te maken. Het exterieur van de caravan maakt op elke voorbijganger enorme indruk vanwege zijn markante en sportieve achterzijde die uitmondt in een aerodynamische, diep zittende spoiler. De caravan is omlijst door een rangeerstand van metaallegering, die het stoere uiterlijk van het voertuig benadrukt. Om het helemaal af te maken bevat de Cellini eigentijdse led-breedband-achterlichten.

Puccini: De Puccini 2020 bevat een compleet vernieuwd interieurdesign, waarmee deze caravan baanbrekend is binnen zijn klasse. Dit model wordt gezien als hét icoon voor exclusief comfort, woondesign en lifestyle. De unieke interieurinrichting is vernieuwend en dient daarom ook als voorbeeld in het premiumsegment onder de caravans.

Vivaldi: Heeft u thuis een modern interieur en zou u deze stijl het liefste ook terugzien in uw caravan? Dan is een Vivaldi dé caravan voor u. Deze caravan kenmerkt zich door haar strakke lijnen en opmerkelijke dynamische accenten. De uitstraling van deze caravan overtreft alle andere caravans, maar er is ook rekening gehouden met praktische zaken. Zo is bijvoorbeeld de koelkast vlak bij de ingang geplaatst en kan deze aan beide kanten worden geopend. Dergelijke geniale details vindt u op veel meer plekken terug in deze caravan.

Pep: Ook bij dit model kunt u rekenen op de betrouwbare Tabbert kwaliteit. De nonchalante en kleurrijke details geven de caravan een levendige uitstraling. Zowel traditioneel handwerk als geavanceerde techniek zijn bij de ontwikkeling van dit model te pas gekomen. Hoewel de Pep vergeleken met andere caravans uit de Tabbert serie een beetje uit de toom lijkt te vallen, kan dit bijzondere huisje op wielen u toch positief verrassen.

Da Vinci: Tijdens een campingvakantie heeft elk familielid zo zijn favoriete bezigheden. De een wil spelen, de ander wil zwemmen en weer een ander wil graag wandelen. Er is voor ieder wat wils, en dat geldt ook voor de ruime Da Vinci serie van Tabbert. Deze caravan is uitgerust met diverse handige details en kan op vier verschillende manieren worden ingedeeld. Met een capaciteit tot maar liefst acht personen is deze caravan uiterst geschikt voor gezinnen. Terwijl de jongsten heerlijk buitenspelen, kunnen de volwassenen genieten van de luxueuze en stijlvolle retreat die de Da Vinci hen biedt.

Rossini: Wie graag op vakantie gaat, maar tijdens deze reis niet helemaal het thuisgevoel wil verliezen, vindt in een Rossini caravan van Tabbert een perfecte reisgenoot. Overal waar u met uw caravan naartoe reist, voelt u zich thuis vanwege de huiselijke sfeer van het interieur. Maar ook de dynamische en elegante uitstraling van het exterieur zijn niet onbelangrijk. Bovendien beschikt deze caravan over een gedegen veiligheidstechniek, zodat u zich waar dan ook veilig voelt.

Cellini

Puccini

Pantiga

Da Vinci

Senara

Brochure

Klik op onderstaande afbeelding om de Tabbert brochure te downloaden. Hierin vindt u alle modellen uit het assortiment van Tabbert!

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Het aanbod aan Tabbert caravans dat wij in onze showroom te koop hebben staan wordt steeds aangepast. De Tabbert caravan is verkrijgbaar in verschillende modellen in verschillende prijzen. Wilt u meer weten over de prijzen van onze voortenten of de voordelen van een Tabbert caravan? Kom dan langs in de showroom. Bekijk ook eens de brochure en prijslijst van Tabbert. Staat hier een model tussen dat mist in onze showroom? Neem dan contact op met onze afdeling verkoop via +31 (0)165 – 34 30 53. Onze medewerkers kijken dan graag wat ze voor u kunnen betekenen. Eventueel kunt u ook caravans bekijken van andere merken, zoals Dethleffs.