y

Knaus Südwind caravan

De Knaus Südwind is een caravan die stormen van enthousiasme ontketend, uit welke richting de wind ook waait. De uitgebreide standaard uitrusting in combinatie met het exclusieve interieur- en exterieurdesign, maken van deze Knaus caravan een echte klassieker. U kunt zich verheugen op moderne meubelbouw, een extra brede opbouwdeur en energiezuinige LED verlichting. Kortom: een tijdloos silhouet die de naam Südwind eer aandoet!

Knaus Südwind verkrijgbaar in maar liefst 16 indelingen!

De modellenserie van de Knaus Sport bestaat uit maar liefst 13 verschillende indelingen: 420 QD, 450 FU, 500 UF, 500 PF, 500 EU, 540 FDK, 540 UE, 550 FSK, 580 QS, 650 PXB, 650 PEB, 650 FSK en 650 UX. Daarnaast zijn er 3 modellen verkrijgbaar als E-Power uitvoering: 460 EU, 500 FU en 500 QDK.

Compacte modellen

In het compacte model 420 DQ vinden we voorin een twee persoons dwars bed. Achterin bevinden zich een kledingkast en een treinzit. Het midden van deze Knaus caravan is uitgerust met een keuken en een daar tegenover een badkamer. De keuken is voorzien van koelkast, gasfornuis en spoelbak. In de badkamer vinden we douche, toilet en wastafel.

De Knaus Südwind 450 FU is een model met een ruime rondzit achterin en een tweepersoons Frans bed voorin. Naast het bed bevinden zich een wastafel een badkamer met douche en toilet. Het middendeel van deze caravan is uitgerust met een kledingkast naast de toegangsdeur. Daar tegenover vinden een keukenblok met spoelbak, gasfornuis en een koelkast.

500-serie

In de 500 UF bevind zich achterin een tweepersoons Frans bed, met daarnaast een wastafel en een badkamer met douche en toilet. Daarvoor vinden we een kledingkast naast de opbouwdeur en daartegenover een keuken met grote koelkast. De indeling wordt compleet gemaakt door een rondzit voorin.

De Südwind 500 PF is een model met voorin een keuken op de kop. Het leefgedeelte in het midden bestaat uit een ruime treinzit en een (kleding) kast. Achterin bevindt zich een tweepersoons Frans bed met daarnaast een wastafel en badkamer met douche en toilet.

Het model 500 EU is een caravan met enkele bedden voorin en een ruime rondzit achterin. Het midden van dit Knaus model is voorzien van een keuken en een badkamer met douche, wastafel en toilet.

De 540 FDK is een model caravan met kinderkamer achterin, bestaande uit een stapelbed en een kledingkast. De andere slaapkamer bevindt zich voorin de caravan. Deze bestaat uit een tweepersoons Frans bed met daarnaast een wastafel en badkamer met douche en toilet. In het leefgedeelte in het midden vinden we naast de toegangsdeur een keuken met grote koelkast en daar tegenover een ruime treinzit.

De Knaus Südwind 540 UE is een caravan met enkele bedden achterin en een rondzit voorin. Recht tegenover de opbouwdeur is een keuken geplaatst met grote koelkast en daarnaast een grote kledingkast. Links naast de deur bevindt zich een badkamer met douche, toilet en wastafel.

Knaus caravan met stapelbed

Het model 550 FSK is een model caravan met stapelbedden in de kinderkamer. Daarvoor bevindt zich het leefgedeelte, uitgerust met onder andere treinzit, keuken met grote koelkast en twee kledingkasten. De indeling wordt compleet gemaakt met voorin een Frans bed, een wastafel en een badkamer met douche en toilet.

De Südwind 580 QS is eveneens een caravan met stapelbedden in de kinderkamer. Tegenover het stapelbed is een ruime badkamer geplaatst met douche, toilet en wastafel. In het leefgedeelte van deze Knaus caravan is uitgerust met een treinzit en een keuken met grote koelkast. De indeling wordt compleet gemaakt door een tweepersoons dwars bed voorin.

Grote modellen

Het ruime model Knaus Südwind 650 PXB is uitgerust met een zeer ruime badkamer achterin, over de gehele breedte van de caravan. Daarvoor bevindt zich een slaapkamer met tweepersoons Queensbed. Voorin de caravan het leefgedeelte met een grote rondzit en een keuken op de kop.

De 650 PEB heeft een indeling vergelijkbaar met de 650 PXB. Het verschil zit hem in de slaapkamer. Waar de 650 PXB een Queensbed heeft, is de 650 PEB uitgerust met enkele bedden. Tussen de bedden loopt dan het pad naar de badkamer.

De zeer ruime Südwind 650 FSK is een caravan met een grote kinderkamer achterin. Deze bestaat uit een stapelbed en een klein zitje. Het midden van dit Knaus model is ingericht een leefgedeelte, voorzien van: ruime treinzit, keuken met grote koelkast en een grote kledingkast. Voorin wordt de indeling compleet gemaakt door een tweepersoons Frans bed, met daarnaast een badkamer.

De 650 UX is een caravan met Queensbed achterin en een grote rondzit voorin. Het midden van de caravan is voorzien van een badkamer, keuken met grote koelkast en een grote kledingkast.

420 QD

450 FU

500 FU

500 PF

500 EU

540 FDK

540 UE

550 FSK

580 QS

650 PXB

650 PEB

650 FSK

650 UX

Knaus Südwind E-Power Selection

De Knaus Südwind 460 EU E-Power Selection is een compacte caravan met enkele bedden voorin en een face-to-face lengte zit achterin. In het midden vinden we een keuken met spoelbak, elektrische kookplaat en een koelkast. Daartegenover bevindt zich de badkamer met douche, toilet en wastafel.

In de E-Power 500 FU vinden we achterin een ruime rondzit met grote tafel. Daarvoor bevindt zich, tegenover de toegangsdeur, een keuken met grote koelkast. Voorin wordt de indeling compleet gemaakt door een Frans bed met daarnaast een wastafel en een badkamer met douche en toilet.

De E-Power 500 QDK is een Knaus caravan met stapelbed kinderkamer achterin. Daarnaast een badkamer met douche, toilet en wastafel. In het midden van de caravan vinden we een ruime treinzit en een keuken met grote koelkast. Voorin bevindt zich tot slot een tweepersoons dwars bed.

E-Power 460 EU

E-Power 500 FU

E-Power 500 QDK

Het caravan icoon

Met zijn jarenlange ervaring is de Knaus Südwind met recht een caravan icoon te noemen. Het moeilijkste aan de Südwind: kiezen. Want met tal van indelingen en vele extra opties laat deze caravan geen wensen onvervuld. Maar neemt u rustig de tijde – er is immers veel te zien.

Knaus Südwind caravan kopen?

Is deze Knaus Südwind de ideale caravan voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Knaus en kunnen u helpen om de caravan zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.