y

Een van de grootste Eriba dealers in Nederland

Wanneer u een Eriba caravan wilt kopen, gaat u uiteraard naar een van de voornaamste Eriba dealers van Nederland. Maar waar vindt u die? In Brabant, in Oud-Gastel om precies te zijn. Wij van De Vossenhoek Caravans & Recreatie zijn een erkende dealer van caravans van Eriba. Of u nu op zoek bent naar een occasion of naar een nieuwe, luxueuze caravan: bij ons vindt u een model dat perfect bij u past.

Wij zijn een van de voornaamste Eriba dealers van Nederland, gevestigd in Oud-Gastel

Als een van de grootste Eriba dealers van Nederland beschikken wij over diverse modellen van dit merk. Bent u op zoek naar een gezinscaravan, zoals de Exciting? Of wilt u liever een chiquere caravan, bijvoorbeeld de Living? Waar uw voorkeur ook ligt, u vindt precies wat u zoekt in onze showroom in Oud-Gastel. U kunt bij ons caravans kopen, maar ook het huren van een caravan is een mogelijkheid.

Eriba, Eriba caravan, Vossenhoek

Kom eens bij ons langs

Wanneer u graag meer wilt weten over de Eriba caravans, die wij als een van de voornaamste dealers van Nederland aanbieden, kunt u altijd een keer bij ons langskomen. Wij beschikken over een showroom in Oud-Gastel, maar u vindt ons aanbod ook online. Heeft u verder nog vragen over onze diensten? Neem dan contact met ons op via 088 – 303 81 00.