y

Een van de grootste Eriba dealers in Nederland

Wanneer u een Eriba caravan wilt kopen, gaat u uiteraard naar een van de voornaamste Eriba dealers van Nederland. Maar waar vindt u die? In Brabant, in Rucphen om precies te zijn. Wij van De Vossenhoek Caravans & Recreatie zijn een erkende dealer van caravans van Eriba. Of u nu op zoek bent naar een occasion of naar een nieuwe, luxueuze caravan: bij ons vindt u een model dat perfect bij u past.

Wij zijn een van de voornaamste Eriba dealers van Nederland, gevestigd in Rucphen

Als een van de grootste Eriba dealers van Nederland beschikken wij over diverse modellen van dit merk. Bent u op zoek naar een gezinscaravan, zoals de Exciting? Of wilt u liever een chiquere caravan, bijvoorbeeld de Living? Waar uw voorkeur ook ligt, u vindt precies wat u zoekt in onze showroom in Rucphen. U kunt bij ons caravans kopen, maar ook het huren van een caravan is een mogelijkheid.

Eriba, Eriba caravan, Vossenhoek

Kom eens bij ons langs

Wanneer u graag meer wilt weten over de Eriba caravans, die wij als een van de voornaamste dealers van Nederland aanbieden, kunt u altijd een keer bij ons langskomen. Wij beschikken over een showroom in Rucphen, maar u vindt ons aanbod ook online. Heeft u verder nog vragen over onze diensten? Neem dan contact met ons op via +31 (0)165 – 34 30 53.