y

Eriba Nova Light caravan

De ontspanning begint al ver vóór u uw reisbestemming hebt bereikt, met de Eriba Nova Light. Uw vakantieplezier begint al bij het inpakken, want in de Nova Light is plats voor alles wat u onderweg maar nodig kunt hebben. Deze Eriba caravan biedt alle ruimte en comfort, passend bij uw wensen: een laag eigen gewicht, ruime stahoogte en royale opbergmogelijkheden. Bovendien is deze caravan uitgerust met een gezellige zitgroep en comfortabele bedden.

Eriba Nova Light verkrijgbaar in 5 indelingen

De modellenserie van de Eriba Nova Light bestaat uit vijf verschillende indelingen: 425, 442, 465, 470 en 515.

De Nova Light 425 is een Eriba caravan met achterin een tweepersoons dwars bed. In het midden van dit model, naast de deur bevindt zich een keuken met spoelbak, gasfornuis en een lage koelkast. Tegenover de keuken vinden we een ruime badkamer en een grote kledingkast. De indeling wordt compleet gemaakt door een zitgroep met twee banken en een ruime tafel.

Een vergelijkbare indelingen vinden we in de 442. Het verschil met de 425 is de slaapkamer. In dit geval bestaat de slaapkamer niet uit een dwars bed, maar uit enkele bedden.

De 465 is een model Eriba caravan met achterin een tweepersoons Frans bed en ernaast een badkamer met douche, toilet en wastafel. Links naast de toegangsdeur bevindt zich een ruime kledingkast en daar tegenover een keukenblok met lage koelkast. Voorin de Nova Light 465 wordt de indeling compleet gemaakt door een lengte zitgroep.

De Eriba Nova Light 470 is een caravan met enkele bedden. Deze bevinden zich voorin. In het midden vinden we, naast de deur, een badkamer met daar tegenover een keukenblok en een grote kledingkast. De zitgroep bevindt zich achterin en bestaat uit twee banken en een ruime tafel.

Dan is er nog de Nova Light 515, de caravan met stapelbed achterin. Voor de kinderkamer, tegenover de deur, bevindt zich een ruime badkamer. In het midden van de caravan vinden we het leefgedeelte met een keukenblok, grote koelkast, kledingkast en ruime zitgroep. Voorin wordt de indeling compleet gemaakt door een tweepersoons dwars bed.

425

442

465

470

515

Wanneer de vakantie al voor de reis begint!

De royale hoogte van de Eriba Nova Light zorgt niet alleen voor een comfortabele stahoogte, maar door het geringe gewicht van de caravan kunt u ook alles meenemen wat u maar wilt. Voor u en uw medepassagiers is er meer dan genoeg ruimte in de gezellige en comfortabele zitgroepen. Het ideale model om ontspannen te dromen, zelfs met uw ogen open.

Eriba Nova Light caravan kopen?

Is deze Eriba Nova Light de ideale caravan voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Eriba en kunnen u helpen om de caravan zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.