y

Eriba Touring 820 caravan

Zoekt u avontuur bij een afgelegen rivier, ontspanning aan het strand of gaat u sportief op de skipiste? De Eriba Touring 820 is de ideale caravan wanneer u bijzondere wensen hebt. Deze Eriba caravan valt op door zijn bijzondere formaat en moderne versie van het klassieke Touring-design. U hoeft nergens afstand van doen – en vooral niet van de vrijheid om alles altijd en overal bij u te hebben. De beproefde stalen constructie is voorzien van gladde beplating in Crystal Silver, met twee grote panorama ramen. Daarmee wordt elk uitzicht een absolute highlight!

Eriba Touring 820, Eriba, Eriba Touring, Eriba caravan

Eriba Touring 820 als extra luxe Touring model

De Eriba Touring 820 kan gezien worden als een XXL uitvoering van de klassieke Eriba Touring. Een XXL caravan voor XXL vakantiedromen.

Dit model Eriba caravan heeft achterin een slaapkamer met enkele bedden. Links naast de toegangsdeur bevindt zich een badkamer met douche, toilet en wastafel. Tegenover de badkamer vinden we een zeer ruime keuken met onder andere een grote koelkast. Voorin wordt de indeling compleet gemaakt door een royale zitgroep met twee extra comfortabele luxe banken en een grote tafel.

Alles, behalve normaal!

De Eriba Touring 820 gunt u absolute vrijheid én een gevoel van veiligheid en comfort. Dat merkt u al tijdens het rijden. Het unieke design van dit model draagt namelijk bij aan een betere aerodynamica, waardoor u soepel over het wegdek gaat. Hij vangt weinig wind en zal u overtuigen met zijn optimale volgeigenschappen. Het is dan ook niet voor niets de grootste en meest luxe uitvoering van de Eriba Touring!

Eriba Touring 820, Eriba, Eriba Touring, Eriba caravan

Eriba Touring 820 caravan kopen?

Is deze Eriba Touring 820 de ideale caravan voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Eriba en kunnen u helpen om de caravan zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.