y

Tweedehands caravan

Wilt u een tweedehands caravan kopen in regio Brabant die nog in uitstekende staat verkeert? Dan zit u bij De Vossenhoek Caravan & Recreatie goed. Wij hebben in onze showroom in Oud-Gastel, Brabant, namelijk een breed aanbod aan tweedehands caravans uit diverse prijssegmenten. Wilt u liever een gloednieuwe caravan kopen in plaats van een tweedehands caravan? Wij beschikken over diverse gerenommeerde merken en garanderen u altijd kwaliteit en aantrekkelijke prijzen.

Een tweedehands caravan kopen van een betrouwbaar merk

Wij beschikken over jarenlange ervaring in de kampeerbranche en kunnen u daarom van betrouwbaar advies voorzien wanneer u wilt weten welke tweedehands caravan het meest geschikt voor u is. Ons ruime assortiment bevat caravans van diverse gerenommeerde merken. Zo hebben wij onder meer modellen van:

Verder zijn wij een van de grootste Eriba dealers van Nederland. Wanneer u een tweedehands caravan koopt bij ons in Brabant, profiteert u van de laagste tarieven voor een caravan met alles erop en eraan. Kom daarom bij ons langs om een caravan te kopen.

Eriba, Eriba caravan, Vossenhoek

Bezoek onze showroom en kies uit diverse merken

Wanneer u een tweedehands caravan wilt kopen bij dé specialist in caravans, brengt u een bezoek aan onze kampeerwinkel. Bekijk ons aanbod aan tweedehands caravans eenvoudig online. Laat u verrassen door ons aanbod en vindt de tweedehands caravan van uw dromen! Neem contact met ons op via +31 (0)165 – 34 30 53 voor vragen.