y

Tweedehands caravan

Tweedehands caravan

Bent u op zoek naar een mooie tweedehands caravan? Breng dan eens een bezoek aan de showroom van De Vossenhoek Caravan & Recreatie. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan caravans, zowel gloednieuwe modellen als occasions. Wanneer u een tweedehands caravan koopt bij ons in Rucphen, Brabant, profiteert u van zeer voordelige prijzen voor een caravan met alles erop en eraan. Dat is toch precies wat u wilt?

Een tweedehands caravan kopen van een betrouwbaar merk

Wij beschikken over jarenlange ervaring in de kampeerbranche en kunnen u daarom voorzien van een betrouwbaar advies wanneer u wilt weten welke tweedehands caravan het meest geschikt voor u is. Ons ruime assortiment bevat caravans van diverse gerenommeerde merken. Zo hebben wij onder meer modellen van Dethleffs en Knaus. Verder zijn wij een van de grootste Eriba dealers van Nederland. Indien u een caravan wilt kopen, zit u dus helemaal goed bij ons. Daarnaast bieden wij ook caravanonderdelen aan. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar Bürstner onderdelen? Wij voorzien u hierin en zorgen dat u met een gerust hart op vakantie kunt.

Eriba, Eriba caravan, Vossenhoek

Bezoek onze showroom

Wanneer u een tweedehands caravan wilt kopen bij dé specialist in caravans, brengt u een bezoek aan onze showroom in Rucphen, Brabant. Ook kunt u ons aanbod aan caravans bekijken via onze website. Of bent u benieuwd naar onze caravanoutlet? Laat u verrassen door ons aanbod en vind de caravan van uw dromen! Indien u nog vragen heeft, kunt u ons bereiken via +31 (0)165 – 34 30 53.