y

Tweedehands caravan

Tweedehands caravan

Wilt u een tweedehands caravan kopen die nog in uitstekende staat verkeert? Dan zit u bij De Vossenhoek Caravan & Recreatie goed. Wij hebben in onze showroom namelijk een breed aanbod aan tweedehands caravans uit diverse prijssegmenten. Wilt u liever een gloednieuwe caravan kopen in plaats van een tweedehands caravan? Dat kan uiteraard ook. Wij beschikken over diverse gerenommeerde merken en garanderen u altijd kwaliteit en aantrekkelijke prijzen. Wanneer u een tweedehands caravan koopt bij ons in Oud-Gastel, Brabant, profiteert u van de laagste tarieven voor een caravan met alles erop en eraan. Dat is toch precies wat u wilt?

Een tweedehands caravan kopen van een betrouwbaar merk

Wij beschikken over jarenlange ervaring in de kampeerbranche en kunnen u daarom van betrouwbaar advies voorzien wanneer u wilt weten welke tweedehands caravan het meest geschikt voor u is. Ons ruime assortiment bevat caravans van diverse gerenommeerde merken. Zo hebben wij onder meer modellen van Dethleffs en Knaus. Verder zijn wij een van de grootste Eriba dealers van Nederland. Indien u een caravan wilt kopen, zit u dus helemaal goed bij ons. Daarnaast bieden wij ook caravanonderdelen aan. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar onderdelen van Weinsberg? Wij voorzien u hierin en zorgen ervoor dat u met een gerust hart op vakantie kunt.

Eriba, Eriba caravan, Vossenhoek

Bezoek onze showroom en kies uit diverse merken

Wanneer u een tweedehands caravan wilt kopen bij dé specialist in caravans, brengt u een bezoek aan onze showroom in Oud-Gastel, Brabant. Ook kunt u ons aanbod aan caravans alvast online bekijken. Laat u verrassen door ons aanbod en vindt de caravan van uw dromen! Indien u nog vragen heeft, kunt u ons bereiken via 088 – 303 81 00 of een e-mail sturen naar info@vossenhoek.nl.