y

Eriba Touring caravan

Bereik al uw reisdoelen met de nieuwe Eriba Touring. De Touring is al decennia een opvallende én herkenbare verschijning op de weg! Eriba heeft deze cult-klassieker in een nieuw jasje gestoken, zonder te tornen aan de herkenbare Touring look. En omdat voor iedereen de perfecte vakantie anders is, is ook elke Touring anders. Met een ruime keuze uit verschillende indelingen, uitvoeringen en interieur designs, kunt u altijd uw ideale caravan samenstellen. Creativiteit kent geen grenzen!

Eriba Touring verkrijgbaar in 7 indelingen

De modellenserie van de Eriba Touring bestaat uit 7 verschillende indelingen: 310, 430, 530, 540, 542, 550 en 560.

De Touring 310 is het meest compacte model in de serie, met achterin een tweepersoons dwars bed. Links naast de deur is een ruime kledingkast geplaatst, met daar tegenover een keukenblok met lage koelkast. De indeling wordt compleet gemaakt door een compacte zitgroep voorin.

In de 430 vinden we achterin een tweepersoons dwars bed. Daarvoor, tussen het bed en de deur, bevindt zich een keuken met spoelbak, gasfornuis en lage koelkast. Tegenover de keuken is ruimte voor een kledingkast en een badkamer met douche en toilet. Voorin de caravan is een compacte zitgroep geplaatst.

De Eriba Touring 530 is qua indeling vergelijkbaar met de 430. De 530 is echter wat langer, waardoor deze is uitgerust met een ruimere zitgroep, badkamer en kledingkast.

Het model 540 heeft eveneens een indeling vergelijkbaar met de 530 en 430. Het verschil zit hem in het bed. In plaats van een dwars bed heeft de Touring 540 achterin enkele bedden, die multifunctioneel te gebruiken zijn: als zitgroep met tafel overdag en ’s nachts als slaapkamer.

De Touring 542 is net als de 540 een Eriba caravan met achterin een lengte bed. In dit geval gaat het om een volwaardige slaapkamer met een tweepersoons bed over de hele breedte van de caravan. Verder is de indeling identiek aan de 540.

In de 550 vinden we een indeling met achterin een tweepersoons dwars bed. Daarvoor, links naast de toegangsdeur, is een ruim keukenblok geplaatst met gasfornuis, spoelbak en koelkast. Tegenover de keuken bevindt zich een ruime badkamer met douche, toilet en wastafel. Tegenover de toegangsdeur vinden we een treinzit met twee banken en een ruime tafel.

Eriba caravan met stapelbed

Het grootste model van de Eriba Touring serie is de 560. Dit model heeft achterin een ruime lengte zit met tafel. Deze zitgroep fungeert tevens als enkel bedden. Het midden van de caravan is uitgerust met een ruim keukenblok en een badkamer met douche en toilet. Tegenover de toegangsdeur is ruimte gemaakt voor een kledingkast en een grote koelkast. Een stapelbed in de breedte voorin maak deze indeling compleet.

310

430

530

540

542

550

560

Retro, chique en aerodynamisch

Onderweg ziet de wereld er elke kilometer anders uit en vaak blijft u zich verwonderen. De Eriba Touring is zelf een ware meester in metamorfoses: dankzij het handige hefdak transformeert hij in een handomdraai. Hoewel het interieur sinds 1957 enorm veranderd is, is hij zijn aerodynamische voorkant en de unieke vorm van de carrosserie inzake design steeds trouw gebleven.

Eriba Touring caravan kopen?

Is deze Eriba Touring de ideale caravan voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Eriba en kunnen u helpen om de caravan zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.