y

Eriba Feeling caravan

De Eriba Feeling is een licht en wendbaar model dat u heel veel ruimte biedt. U zult al stralen bij het inpakken! Met het lage chassis en een hefdak biedt deze Eriba caravan een ruim interieur en een aangename woonsfeer. Om u voor te stellen hoe comfortabel de reis wordt heeft u niet veel fantasie nodig: de comfortabele ligmogelijkheden en gezellige zitgroep spreken voor zich. Met deze caravan verzamelt u zeker herinneringen aan reizen die u altijd bij zullen blijven.

Eriba Feeling verkrijgbaar in 4 indelingen

De modellenserie van de Eriba Feeling bestaat uit vier verschillende indelingen: 425, 442, 470, 515.

In het model Eriba Feeling 425 vinden we achterin een tweepersoons dwars bed. Daarvoor, naast de deur een keuken met spoelbak, gasfornuis en lage koelkast. Tegenover de keuken zijn een badkamer en een kledingkast geplaatst. De indeling wordt compleet gemaakt door een lengte zit voorin, bestaande uit twee banken en een ruime tafel.

De Feeling 442 is een model met een indeling vergelijkbaar met de 425. Het verschil zit hem voornamelijk in het bed. Waar de 425 een dwars bed achterin heeft, is de 442 uitgerust met lengte bedden.

De 470 is een Eriba caravan met achterin een lengte zit bestaande uit twee banken en een ruime tafel. Rechts naast de toegangsdeur vinden we een ruime badkamer. Tegenover de badkamer is ruimte gemaakt voor een keukenblok en een grote kledingkast. Voorin de caravan bevindt zich de slaapkamer met enkele bedden.

De Eriba Feeling 515 is een caravan met stapelbed achterin. Voor deze kinderkamer, tegenover de toegangsdeur bevindt zich de badkamer. Het midden van de caravan is ingericht als leefgedeelte met een ruime keuken, grote koelkast, kledingkast en een zitgroep met twee banken en een ruime tafel. De indeling wordt compleet gemaakt door een tweepersoons dwars bed voorin, direct na de zitgroep.

425

442

470

515

Ruimte voor uw dromen!

Waarheen de reis ook gaat, de Eriba Feeling biedt u altijd veel bewegingsvrijheid en een comfortabel woongevoel. De Feeling kenmerkt zich door de compacte afmetingen, zodat u te allen tijd uw reis flexibel kunt indelen. Slecht weer? Hang de caravan achter uw auto en reis verder! Door het praktische hefdak beschikt u over een royaal interieur en kunt u op elk moment genieten van een aangename woonsfeer.

Eriba Feeling caravan kopen?

Is deze Eriba Feeling de ideale caravan voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Eriba en kunnen u helpen om de caravan zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.