y

Thule Omnistore 1200 Etui luifel

Thule Omnistore 1200

De Thule Omnistore 1200 etui luifel is een caravan luifel die gemonteerd wordt in de rail van de caravan. Dit doet u eenvoudig door de aangenaaide pees aan de luifel door de rail te schuiven. Voor de montage van deze Thule luifel is het dus niet nodig om in de wand of het dak van uw caravan te boren.

Diverse maten Thule Omnistore 1200

De Thule Omnistore 1200 etui luifel is verkrijgbaar in verschillende maten. Dit model is verkrijgbaar in breedte maten tussen de 230 en 550 cm, met een diepte tot wel 250 cm. Hierdoor past deze Thule luifel op vrijwel elke caravan, ongeacht de maat van de caravan.

Eenvoudig en snel op te zetten

Thule heeft deze Omnistore 1200 etui luifel zo ontworpen dat hij makkelijk en in no-time op te zetten is. Nadat u de luifel aan de caravanrail hebt gemonteerd kunt u de luifel eenvoudig uitrollen. Het opzetten gaat snel door de spanarmen en steunpoten die gelijktijdig uitzwenken. Bij gebruik van het doekspanningssysteem met de zogenaamde pump-buckle technologie staat de luifel altijd op met een perfecte doekspanning.

Dit model Thule luifel biedt bescherming tegen zon en regen door het hoogwaardige en duurzame PVC doek. Voor nóg meer beschutting kunt u de Thule Omnistore 1200 uitbreiden met verschillende zij- en voorwanden van de Sun Blocker, Rain Blocker of View Blocker.

Specificaties

Thule Omnistore 1200

Beschikbare maten Thule Omnistore 1200

De Omnistore 1200 is verkrijgbaar in diverse maten variërend van 230 x 200 cm tot 550 x 250 cm. Onze medewerkers helpen u graag verder bij het vinden van de juiste maat voor uw caravan.

Let op: om de perfecte Thule luifel voor uw caravan te kunnen vinden is het van belang dat u weet hoe breed uw caravan is.

Wij kunnen u helpen!

Bent u op zoek naar dé ideale Thule luifel voor uw caravan? Door de vele modellen kunnen wij ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. Maar geen paniek, wij kunnen u helpen!

Kom naar onze voortenten showroom in Oud-Gastel of neem contact op met een van onze medewerkers. Door onze jarenlange ervaring met voortenten kunnen wij u helpen bij het vinden van de perfecte voortent!