y

Thule Sun Blocker

Thule Sun Blocker

De Thule Sun Blocker is een ideale uitbreiding voor elke Thule luifel. Ze zijn verkrijgbaar als voor- en zijwanden in diverse maten, zodat er altijd een passende maat is voor aan uw luifel. De Sun Blocker is speciaal gemaakt om extra bescherming te bieden tegen de zon. Geproduceerd met luchtdoorlatend doek van licht en transparant materiaal.

Thule Sun Blocker voor- en zijwanden

De Sun Blocker zijwanden van Thule zijn zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk op te zetten. U schuift de zijwand in de aluminium spanarm, tussen de cassette of etui en de voorlijst van de luifel. Dit is mogelijk aan zowel de linker zijde als de rechter zijde van uw Thule luifel. Bovendien zijn er talloze mogelijkheden om verschillende panelen te combineren.

Behalve zijwanden zijn er ook voorwanden verkrijgbaar van de Thule Sun Blocker. Deze zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als de zijwanden en zijn verkrijgbaar in verschillende maten, van 100 cm tot en met 480 cm. Deze panelen worden gemonteerd door ze in de voorlijst van de luifel te schuiven. Alle panelen kunnen opgerold worden en worden vastgezet met behulp van een gesp.

Zo kunt u altijd uw Thule luifel uitbreiden en aanpassen naar uw eigen wensen. De Thule Sun Blocker is toe te passen op de Omnistore 1200, Omnistore 5200 en de Omnistore 6300. Zo kunt u altijd vakantie vieren, precies zoals u dat wilt!

Beschikbare maten Thule Sun Blocker

De Thule Sun Blocker is verkrijgbaar als zijwanden in de maten Medium en Large. Als voorwand heeft u keuze uit de maten 100 x 170 cm tot en met 480 x 170 cm. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste maat voor uw Thule luifel.

Wij kunnen u helpen!

Bent u op zoek naar dé ideale Thule luifel voor uw caravan? Door de vele modellen kunnen wij ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. Maar geen paniek, wij kunnen u helpen!

Kom naar onze voortenten showroom in Oud-Gastel of neem contact op met een van onze medewerkers. Door onze jarenlange ervaring met voortenten kunnen wij u helpen bij het vinden van de perfecte voortent!