y

Thule Rain Blocker

Thule Rain Blocker

De voor- en zijwanden Thule Rain Blocker zijn speciaal ontworpen om extra beschutting te bieden tegen de regen. Zo kunt u ook op een regenachtige dag ontspannen onder uw Thule luifel. Deze optionele panelen zijn verkrijgbaar in diverse maten, zodat u altijd een passend model vindt voor uw luifel. Bovendien zijn er talloze mogelijkheden om voor- en zijwanden te combineren. U past dus eenvoudig uw Thule luifel helemaal aan zoals u zelf wilt.

Thule Rain Blocker: altijd snel en eenvoudig te monteren

Komt er over een half uur een regenbui aan? Geen enkel probleem! U monteert de voor- en zijwanden van de Thule Rain Blocker eenvoudig en snel. De zijwanden schuift u binnen enkele seconden in de aluminium spanarm van uw Thule luifel. Een voorwand dient in de voorlijst van de luifel te worden geschoven. Met verbindingselastieken bevestigd u de panelen aan de steunpoot van de luifel. Een kwestie van slechts enkele minuten en u zit gegarandeerd droog!

De zijwanden kunnen zowel aan de linker- als rechterkant van de luifel worden geplaatst. Voorpanelen van de Thule Rain Blocker kunnen volledig worden opgerold en worden vastgezet met een gesp. Het doek van de Rain Blocker panelen zijn gemaakt van kwalitatief PVC doek. Dit garandeert niet alleen waterdichtheid, maar is bovendien een eenvoudig te reinigen materiaal.

Zo kunt u altijd uw Thule luifel uitbreiden en aanpassen naar uw eigen wensen. De Thule Rain Blocker is toe te passen op de Omnistore 1200, Omnistore 5200 en de Omnistore 6300. Zo kunt u altijd vakantie vieren, precies zoals u dat wilt!

Beschikbare maten Thule Rain Blocker

De Rain Blocker is al zijwand verkrijgbaar in de maten Small, Medium, Large en Extra Large. Als voorwand variëren de maten van 100 x 230 cm tot en met 200 x 230 cm. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste maat voor aan uw luifel.

Wij kunnen u helpen!

Bent u op zoek naar dé ideale Thule luifel voor uw caravan? Door de vele modellen kunnen wij ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. Maar geen paniek, wij kunnen u helpen!

Kom naar onze voortenten showroom in Oud-Gastel of neem contact op met een van onze medewerkers. Door onze jarenlange ervaring met voortenten kunnen wij u helpen bij het vinden van de perfecte voortent!