y

Thule View Blocker

Thule View Blocker

De ideale beschutting voor wat extra privacy: Thule View Blocker. Deze voor- en zijwanden passen op elke Thule Omnistore luifel en zijn supersimpel te monteren, in slechts enkele minuten. Welke maat u nodig hebt is afhankelijk van de uitval en montagehoogte van uw Thule luifel. Doordat ze zo snel te monteren zijn, kunt u vrijwel meteen ontspannen en genieten van uw welverdiende vakantie. Zelfs zonder last te hebben van glurende buren!

Thule View Blocker, voor gebruiksvriendelijke montage

De Thule View Blocker panelen zijn zo ontworpen, dat iedereen ze in no-time kan opzetten. U schuift eenvoudig de panelen in de aluminium spanarm tussen de cassette en de voorlijst van de luifel. Verbind de wanden met behulp van de meegeleverde elastieken aan de steunpoten van de Thule luifel. In slechts enkele minuten bent u klaar om te genieten van uw vakantie!

U heeft eindeloos mogelijkheden om de Thule View Blocker te combineren met verschillende panelen. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie met een Thule Sun Blocker of Rain Blocker paneel. Bovendien kunt u de panelen precies zo plaatsen zoals u wilt, voor een optimale functionaliteit.

Zo kunt u altijd uw Thule luifel uitbreiden en aanpassen naar uw eigen wensen. De Thule View Blocker is toe te passen op de Omnistore 1200, Omnistore 5200 en de Omnistore 6300. Zo kunt u altijd vakantie vieren, precies zoals u dat wilt!

Beschikbare maten Thule View Blocker

De View Blocker is verkrijgbaar als zijwanden in de maten Medium en Large. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste maat voor aan uw luifel.

Wij kunnen u helpen!

Bent u op zoek naar dé ideale Thule luifel voor uw caravan? Door de vele modellen kunnen wij ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. Maar geen paniek, wij kunnen u helpen!

Kom naar onze voortenten showroom in Oud-Gastel of neem contact op met een van onze medewerkers. Door onze jarenlange ervaring met voortenten kunnen wij u helpen bij het vinden van de perfecte voortent!