y

Thule Omnistore 6300 dakluifel

Thule Omnistore 6300

De Thule Omnistore 6300 dakluifel is een luifel die – zoals de naam al doet vermoeden – op het dak wordt gemonteerd. Het monteren van deze Thule luifel op het dak van uw caravan kunnen wij voor u doen, in onze eigen professionele werkplaats. Onze deskundige monteurs zullen ervoor zorgen dat de luifel perfect op uw caravandak wordt geplaatst!

Multifunctionele Thule Omnistore 6300 dakluifel

Wat maakt de Thule Omnistore 6300 dakluifel zo multifunctioneel? Allereerst maakt deze luifel het mogelijk om uw persoonlijke ruimte uit te breiden met een uitval tot 250 cm. Deze luifel biedt een optimale bescherming tegen zon en regen. Door uw Thule luifel te voorzien van optionele accessoires zoals de Sun Blocker, Rain Blocker of View Blocker. Hiermee creëert u nóg meer beschutting tegen wind, regen, zon en zelfs glurende buren.

Doordat de Thule Omnistore 6300 luifel op het dak wordt gemonteerd blijft de caravanrail vrij. Zo behoudt u dus altijd de keuze of u gebruik maakt van de Thule dakluifel of toch een voortent aan de caravan wilt zetten. Bovendien kan dit type luifel zelf worden gebruik om camperbusjes met een schuifdeur, die ook te openen is als de luifel uitgedraaid staat.

Specificaties

Thule Omnistore 6300

Beschikbare maten Thule Omnistore 6300 dakluifel

De Omnistore 6300 is verkrijgbaar in diverse maten variërend van 260 x 200 cm tot 500 x 250 cm. Onze medewerkers helpen u graag verder bij het vinden van de juiste maat voor uw caravan. Tegen een meerprijs is het mogelijk om de luifel te laten monteren of te voorzien van een LED strip met dimmer.

Let op: om de perfecte Thule luifel voor uw caravan te kunnen vinden is het van belang dat u weet hoe breed uw caravan is.

Wij kunnen u helpen bij het vinden van de perfecte luifel!

Bent u op zoek naar dé ideale Thule luifel voor uw caravan? Door de vele modellen kunnen wij ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. Maar geen paniek, wij kunnen u helpen!

Kom naar onze voortenten showroom in Oud-Gastel of neem contact op met een van onze medewerkers. Door onze jarenlange ervaring met voortenten kunnen wij u helpen bij het vinden van de perfecte voortent!