y

Thule Omnistore 5200 wandluifel

Thule Omnistore 5200

De Thule Omnistore 5200 wandluifel is de ideale camperluifel. Thule heeft deze luifel zo ontworpen dat de uitstraling perfect past bij de moderne campermodellen. Daarnaast is dit type luifel ontworpen om optimaal aan te sluiten op de zijwand van uw kampeer voertuig. Wij kunnen dit type luifel voor u monteren in onze eigen werkplaats.  

Thule Omnistore 5200 = Optimaal opzetgemak

Met de meegeleverde uitschuifbare slinger zet u in enkele minuutjes uw Thule Omnistore 5200 wandluifel op. Met behulp van de ingebouwde steunpoten staat uw luifel altijd stevig en stabiel op. De steunpoten zijn uitschuifbaar, zodat u de luifel altijd in de gewenste hoogte kunt verstellen. U zet de luifel in no-time op en u kunt meteen genieten van uw welverdiende vakantie!

Luxe Thule wandluifel

De Thule Omnistore 5200 wandluifel beschikt over diverse luxe kenmerken. Zo is er vooraan de luifel een regengootje aanwezig, waardoor de luifel eenvoudig te reinigen is. Daarnaast is de luifel voorzien van een gebruiksvriendelijk Quick-Lock systeem waarmee is de steunpoten zo eenvoudig kunt opzetten en verstellen.

Optioneel zijn er accessoires verkrijgbaar om nóg meer luxe aan uw Thule luifel toe te voegen. Zo is er een optionele rail beschikbaar om de ruimte onder de luifel af te dekken. Aan deze rail kunt u een Thule tent of een bijpassende LED strip monteren. Daarnaast zijn ook de verschillende zij- en voorwanden van de Sun Blocker, Rain Blocker en View Blocker verkrijgbaar voor de Thule Omnistore 5200 wandluifel.

Specificaties

Thule Omnistore 5200

Beschikbare maten Thule Omnistore 5200 wandluifel

De Omnistore 5200 is verkrijgbaar in diverse maten variërend van 262 x 200 cm tot 502 x 250 cm. Onze medewerkers helpen u graag verder bij het vinden van de juiste maat voor uw caravan. Tegen een meerprijs is het mogelijk om de luifel te laten monteren.

Let op: om de perfecte Thule luifel voor uw caravan te kunnen vinden is het van belang dat u weet hoe breed uw caravan is.

Wij kunnen u helpen bij het vinden van de perfecte luifel!

Bent u op zoek naar dé ideale Thule luifel voor uw caravan? Door de vele modellen kunnen wij ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. Maar geen paniek, wij kunnen u helpen!

Kom naar onze voortenten showroom in Oud-Gastel of neem contact op met een van onze medewerkers. Door onze jarenlange ervaring met voortenten kunnen wij u helpen bij het vinden van de perfecte voortent!