y

Tabbert Senara caravan

Voor iedereen die meer verwacht: de nieuwe Tabbert Senara. Deze Tabbert caravan heeft een dynamisch en sportief uiterlijk dankzij het gebruik van een automotive vormgeving. Door de lijnen naadloos over de onderdelen te laten lopen ontstaat er een bijna monolithisch beeld. Dit beeld wordt nog extra benadrukt door de nieuw ontwikkelde lak en het ontbreken van grafische elementen. Dit geeft de Tabbert Senara een unieke signatuur.

Tabbert Senara verkrijgbaar in 6 indelingen

De modellenserie van de Tabbert Senara bestaat uit 6 indelingen: 400 QD, 460 E, 460 DMK, 490 TD, 550 E en 620 DMK.

De 400 QD is een caravan met een tweepersoons dwars bed voorin. Achterin is deze Tabbert caravan uitgerust met een treinzit en ernaast een badkamer. In het midden wordt de indeling compleet gemaakt met een keuken en een grote kledingkast.

In de 460 E vinden we voorin de caravan enkele bedden. Voor de bedden is een compacte keuken geplaatst, met daar tegenover een badkamer. Achterin een zitgroep in de lengte, met face-to-face zit.

De Tabbert Senara 460 DMK is een caravan met kinderkamer achterin. Voor het stapelbed is een compacte badkamer geplaatst. Het midden van de caravan is uitgerust met een keuken met grote koelkast en een treinzit. Voorin vinden we nog een tweepersoons dwars bed en een ruime kledingkast.

Het model 490 TD is uitgerust met achterin een ruime rondzit. Het midden is voorzien van een keuken, grote koelkast en ruime kledingkast. Voorin wordt de indeling compleet gemaakt met een Fransbed, met daarnaast een wastafel en badkamer met douche en toilet.

De ruime Senara 550 E is een caravan met enkele bedden voorin en een ruime rondzit achterin. Rechts naast de toegangsdeur vinden we een keuken met grote koelkast. Tegenover de keuken is een badkamer geplaatst en een ruime kledingkast.

Het grootste model in de Tabbert Senara serie is de 620 DMK caravan met stapelbedden. De kinderkamer bevindt zich achterin, met daarnaast een kledingkast, wastafel en badkamer met douche en toilet. Voorin vinden we een tweepersoons dwars bed. Het midden is uitgeruct met een keuken en ruime treinzit.

400 QD

460 E

460 DMK

490 TD

550 E

620 DMK

Onverschrokken baanbreker

Niet alleen in het exterieur is de Tabbert Senara uniek, ook van binnen komt dit model met verrassende elementen. Nieuwe designtrend, optimale ruimte-indeling en meubels in verschillende texturen en kleuren. Ook is deze Tabbert caravan voorzien van een grote fotowand in de woonkamer. Ideaal voor iedereen die een gezellig eigen hoekje willen creëren; een echte eye-catcher.

Tabbert Senara caravan kopen?

Is deze Tabbert Senara de ideale caravan voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Tabbert en kunnen u helpen om de caravan zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.