y

Tabbert Puccini caravan

De Tabbert Puccini kenmerkt zich door een innovatief interieurdesign. Hiermee is deze Tabbert caravan een pionier in de nieuwe feel-good luxeklasse. Stijlbepalend zijn het buitengewone lichtconcept en een briljant exterieurdesign. Deze ster aan de caravanhemel presenteer zich als een icoon voor design en comfort. Wilt u genieten van ultieme vrijheid, zonder de luxe van thuis te moeten missen? Dan heeft u in de Tabbert Puccini de perfecte reisbegeleider gevonden!

Tabbert Puccini verkrijgbaar in 6 indelingen

De modellenserie van de Tabbert Puccini bestaat uit 6 indelingen: 550 E 2.3, 550 E 2.5, 560 TD, 655 EL, 685 DF en 750 HTD.

De Puccini 550 E 2.3 is een Tabbert caravan met enkele bedden voorin. Achterin vinden we een ruime rondzitgroep welke om te bouwen is tot tweepersoons bed. In het midden van de caravan bevinden zich de keuken, badkamer en een ruime kledingkast.

De 550 E 2.5 heeft dezelfde indeling als de 550 E 2.3, maar door zijn breedte van 250 cm bied deze meer ruimte in de gangpaden.

In de 560 TD vinden we voorin een slaapkamer met Frans bed. Naast het bed een wastafel en een badkamer met douche en toilet. Achterin is een rondzitgroep geplaatst met mogelijkheid tot extra slaapplaatsen. Verder is deze Tabbert caravan uitgerust met een grote koelkast bij de deur, een ruime keuken en diverse opbergruimten.

De Puccini 655 EL is een caravan met enkele bedden voorin. Achterin bevindt zich een zitgroep met mogelijkheid tot twee extra slaapplaatsen. Verder is deze caravan uitgerust met een ruime hoekkeuken, een badkamer met douche en toilet, opbergruimtes en een grote koelkast.

In de Tabbert Puccini 685 DF vinden we een slaapkamer met Queensbed voorin. Achterin een grote zitgroep die tevens kan worden opgebouwd tot een tweepersoons bed. Middenin is de caravan voorzien van een keuken met grote koelkast, een ruime kledingkast en een badkamer met douche, toilet en wastafel.

XXL caravan!

De 750 HTD is een model met achterin en royale badkamer over de gehele breedte van de caravan. Deze badkamer is voorzien van ruime douchecabine, wastafel en toilet. Voor de badkamer bevindt zich de slaapkamer, voorzien van tweepersoons Frans bed en een kledingkast. Het voorstel gedeelte van deze Tabbert caravan bestaat uit een zeer ruime keuken met grote koelkast en een ruime rondzitgroep.

550 E 2.3

550 E 2.5

560 TD

655 EL

685 DF

750 HTD

Welkom in de topklasse

Geniet van het uitzicht dankzij het grote panoramavenster bij de zeer comfortabele zitgroep met verstelbare heftafel. Het exclusieve lichtdesign zorgt door een luxe feelgoodconcept. De leisteenlook vloer vormt een harmonieuze combinatie met het crèmekleurige meubeldecor. Bovendien zijn de slaapkamer en de zitgroep voorzien van extra stopcontacten, zodat uw telefoon of tablet altijd en overal opgeladen kunnen worden terwijl u ontspant.

Tabbert Puccini caravan kopen?

Is deze Tabbert Puccini de ideale caravan voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Tabbert en kunnen u helpen om de caravan zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.