y

Tabbert Cellini caravan

Het beste nog beter maken in een caravan die met geen andere te vergelijken is. Met deze doelstelling is de Tabbert Cellini binnen de caravanbouw een waar meesterwerk geworden. Dit vlaggenschip van Tabbert caravans combineert het ambachtelijke met ingenieurskunst én zet een nieuwe standaard voor de luxeklasse.

Alsof de Cellini nog niet luxe genoeg is, heeft Tabbert ook een model ontwikkeld met een slide-out. Door de uitschuivende keuken en slaapkamer ontstaat er in de camper nóg meer ruimte en kunnen we echt spreken over een luxe appartement op wielen!

Tabbert Cellini verkrijgbaar in 2 indelingen

De modellenserie van de Tabbert Cellini bestaat uit 2 indelingen: 655 DF en de 750 HTD Slide Out.

De Cellini 655 DF is een model met achterin een zeer ruime zitgroep met grote tafel. Tegenover de toegangsdeur bevindt zich een brede keuken, uitgerust met onder andere een grote koelkast, spoelbak, gasfornuis en vele opbergmogelijkheden. In deze Tabbert caravan vinden we een zeer ruime badkamer met douche, toilet en wastafel. Voorin de caravan worde de indeling compleet gemaakt door een grote slaapkamer met tweepersoons Queensbed.

In de 750 HTD Slide-Out vinden we alle luxe die maar in een caravan past. De badkamer beslaat de achterkant van de caravan over de gehele breedte en is uitgerust met wastafel, toilet en ruime douchecabine. Voor de badkamer bevindt zich een slaapkamer met een dwars geplaatst Queensbed en ruime kledingkast. Voorin vinden we een zeer ruime keuken met grote koelkast en een rondzit met grote tafel.

655 DF

750 HTD Slide-Out

Welkom op de grens van het mogelijke

Luxer dan luxe, groter dan groot en comfortabeler dan comfortabel. De Tabbert Cellini blinkt uit op alle facetten! Dit model heeft een geheel eigen sfeer, kenmerkend voor de Cellini, door het gebruik van alleen de beste materialen en een modern huiselijk design.

Ook op gebied van sanitair en slaapcomfort zet Tabbert de hoogste standaard. De royale badkamer is voorzien van een comfortabele uitrusting en kan met recht een wellness-oase genoemd worden. Het queensize bed in de slaapkamer is voorzien van een verstelbaar hoofdbord, zodat u het bed altijd kunt aanpassen naar uw meest comfortabele slaaphouding.

Tabbert Cellini caravan kopen?

Is deze Tabbert Cellini de ideale caravan voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Tabbert en kunnen u helpen om de caravan zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.