y

Tabbert Da Vinci caravan

De nieuwe Tabbert Da Vinci nodigt u uit voor een nieuw tijdperk van caravanning: modern en op een volledig nieuw designniveau. Deze perfecte reisbegeleider is voorzien van technische innovaties en een onnavolgbaar interieur. Het interieur kenmerkt zich door een huiselijke sfeer en de opvallende vormgeving van het meubilair, met authentiek olieverfdecor en bijpassende meubelgrepen.

Tabbert Da Vinci verkrijgbaar in 9 indelingen

De modellenserie van de Tabbert Da Vinci bestaat uit 9 indelingen: 390 QD, 460 E, 490 TD, 500 KD, 495 HE, 540 E, 550 DM, 560 HTD en 700 KD.

Het compacte model 390 QD is uitgerust met een tweepersoons dwars bed voorin. Achterin bevinden zich een compacte badkamer en een treinzit, welke om te bouwen is tot een extra slaapplaats. Het midden van deze Tabbert caravan is voorzien van een keuken met lage koelkast en daar tegenover een ruime kledingkast.

De 460 E is een caravan met enkele bedden voorin. Achterin bevindt zich een face-to-face lengte zit, wat tevens kan dienen als extra slaapplaats. Rechts naast de opbouwdeur vinden we de keuken met spoelbak, gasfornuis en koelkast. Tegenover de keuken is een badkamer geplaatst met wastafel, douche en toilet.

In de Tabbert Da Vinci 490 TD vinden we achterin een ruime rondzit. In het midden gedeelte een keuken met grote koelkast en daar tegenover een grote kledingkast. Voorin de caravan bevindt zich een tweepersoons Frans bed, met daarnaast een wastafel en badkamer met douche en toilet.

Het model 500 KD is een caravan met stapelbed in lengte richting achterin. Naast het stapelbed vinden we een badkamer met douche, toilet en wastafel. In het midden een keuken met grote koelkast en een ruime treinzit. De indeling wordt compleet gemaakt door een tweepersoons dwars bed voorin.

De Da Vinci 495 HE heeft een indeling met achterin enkele bedden. Voorin vinden we een face-to-face zit, met daarnaast een keuken met grote koelkast. Links naast de toegangsdeur is een badkamer geplaatst met douche, toilet en wastafel.

Ruime caravan modellen

In de 540 E vinden we achterin een ruime rondzit en een keuken met grote koelkast. Het midden van deze Tabbert caravan is uitgerust met een grote kledingkast en een badkamer met wastafel, douche en toilet. De indeling wordt compleet gemaakt door enkele bedden voorin.

In de Tabbert Da Vinci 550 DM vinden we achterin een kinderkamer met stapelbedden en een kledingkast. Het midden van de caravan is voorzien van een keuken met grote koelkast. Tegenover de keuken bevindt zich een ruime treinzin. Voorin is de camper uitgerust met tweepersoons Frans bed, een wastafel en een badkamer met douche en toilet.

De 560 HTD is een caravan met achterin een royale badkamer over de hele breedte van de caravan. Deze badkamer is uitgerust met douche, toilet en wastafel. Voor de badkamer bevindt zich een slaapkamer met Frans bed en kledingkast. Voorin wordt de indeling compleet gemaakt door een ruime keuken, grote koelkast en grote rondzit.

De zeer luxueuze Tabbert Da Vinci 700 KD is een groot model met achterin een kinderkamer. Deze kinderkamer bestaat uit een stapelbed en een klein zitje voor de kinderen. Daarvoor bevinden zich een wastafel en een badkamer. In het midden vinden we een slaapkamer met Frans bed en een grote kledingkast. Tegenover de toegangsdeur is een keuken geplaats met een vrijstaande grote koelkast. De indeling wordt voorin compleet gemaakt met een grote rondzit, welke ook is om te bouwen tot nog 2 extra slaapplaatsen.

390 QD

460 E

490 TD

500 KD

495 HE

540 E

550 DM

560 HTD

700 KD

Stralende momenten

Intelligent geplaatste LED spots zorgen voor een perfecte verlichting in de Tabbert Da Vinci caravan. Zowel overdag als ’s avonds is uw Tabbert caravan perfect belicht. Overdag door de grote hoeveelheid natuurlijk daglicht dat binnen valt en ’s avond kunt u lekker rustig een boek lezen onder het sfeervolle LED licht.

Tabbert Da Vinci caravan kopen?

Is deze Tabbert Da Vinci de ideale caravan voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Tabbert en kunnen u helpen om de caravan zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.