y

Caravan exporteren naar België

Woont u in België en bent u op zoek naar een caravan? Die kunt u ook vinden in Nederland! Wij maken het u extra makkelijk om uw nieuwe caravan in te voeren in België. Zo kunt u eenvoudig en snel gaan genieten van uw welverdiende vakantie. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder.

Waarom een caravan kopen bij Mobiledrôme-Vossenhoek?

  • Eenvoudig bereikbaar. Wij zijn gevestigd op Argon 33 in Oud-Gastel (voor sommige navigatiesystemen: Halderberge), aan de A17 bij Roosendaal. Vanaf Antwerpen zijn wij eenvoudig te bereiken via zowel Bergen op Zoom als Breda.
  • Ruim assortiment. Wij hebben een ruim assortiment aan nieuwe en gebruikte caravans. Voor de nieuwe caravans zijn wij officieel dealer van de topmerken Dethleffs, Eriba, Knaus, Tabbert, T@B en Weinsberg.
  • Wij maken het u zo makkelijk mogelijk. Wij leveren het COC document, waarmee u eenvoudig uw caravan kunt inschrijven in België.

Uw caravan inschrijven in België

Nadat u uw caravan bij ons hebt gekocht kunt u hem inschrijven in België. Hiervoor doorloopt u het volgende stappenplan:

  1. U ontvangt van ons de factuur, het garantiecertificaat en gelijkvormigheidsattest (COC).
  2. Ga naar de website van de Belgische douane en vraag hier uw 705 vignet aan: https://eservices.minfin.fgov.be/myminfin-web/pages/public.
  3. Ga naar een DIV loket van uw verzekeringstussenpersoon. Zij regelen voor u de Belgische kentekenpapieren en de kentekenplaat. Hiervoor heeft u dat 705 vignet nodig.
  4. Ga naar een autokeuring voor technische inspectie van de caravan. Hierbij wordt gekeken naar het chassisnummer, het gewicht en de afmetingen van de caravan.

Na goedkeuring kunt u met uw nieuwe caravan op pad om nieuwe vakantieherinneringen te maken!

Kies nu uw caravan uit!

Bij Mobiledrôme-Vossenhoek bent u aan het juiste adres voor kwalitatief goede caravans. Bekijk alvast ons actuele aanbod caravans of kom eens langs in onze showroom in Oud-Gastel. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met onze afdeling verkoop door te bellen naar (0031)88-3038100, per e-mail op showroom@vossenhoek.nl of door ons contactformulier in te vullen.