y

Walker Pioneer 240

Bent u op zoek naar de Walker Pioneer 240 voortent voor uw caravan? Dan zit u bij De Vossenhoek Caravan & Recreatie uit Oud-Gastel goed. Wij zijn dé expert in het leveren van passende luifels en voortenten van hoge kwaliteit. Als een van de grootste caravandealers van Nederland beschikken over een ruim en gevarieerd aanbod. Bij ons vindt u gegarandeerd wat u nodig heeft.

De Walker Pioneer 240 is ideaal om mee rond te trekken

De Walker Pioneer 240 is een voortent en luifel in één. Deze voortent van Walker is uitstekend geschikt om mee rond te trekken en erg gebruiksvriendelijk. Bij de Walker Pioneer 240 is het ook mogelijk om zelf te bepalen aan welke kant de ingang van de tent komt. Dat is erg praktisch. Bent u op zoek naar andere handige caravanaccessoires? Deze hebben wij in onze kampeerwinkel. Wij beschikken ook over mooie andere producten van Walker, waaronder:

Kom gerust langs in onze showroom

Bent u geïnteresseerd om de Walker Pioneer 240 of een andere voortent, luifel of caravan te kopen? Zoek dan niet verder en kom langs onze showroom. Heeft u nog vragen? Neem dan eenvoudig contact met ons op door een e-mail te sturen naar ons e-mailadres info@vossenhoek.nl. Wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk.