y

Walker Patio luifel

Geef uw caravan een upgrade met de Walker Patio luifel. De Vossenhoek Caravan & Recreatie uit Oud-Gastel heeft een uitgebreid aanbod aan prachtige luifels en voortenten van hoge kwaliteit, leverbaar in verschillende maten. Wilt u buiten uw caravan overdekt zitten? Dan is de Walker Patio luifel ideaal.

De Walker Patio luifel is erg stabiel en bestendig tegen slecht weer

De Walker Patio luifel beschikt over een speciaal ontwikkeld frame van 25 millimeter met extra liggers. Deze nieuwe verzwaarde luifel is erg stabiel. Bij slechte weersomstandigheden is het mogelijk om het dakgedeelte van de Walker Patio luifel op te rollen. Ideaal als u naar gebieden reist waar het vaak regent en waait. Daarnaast verkopen wij nog veel meer handige accessoires voor uw caravan. Zo beschikken we in onze kampeerwinkel onder andere over:

Stuur een e-mail voor meer informatie

Wilt u een caravan huren of een caravan, luifel of voortent kopen? Neem dan gerust contact met ons op en kom langs in onze toonzaal. Wij vertellen u graag meer over de Walker Patio luifel. Heeft u nog vragen? Stuur dan gerust een e-mail naar info@vossenhoek.nl. We staan u graag te woord en voorzien u snel van deskundig advies op maat.