y

Walker omloopmaat 14

Bent u op zoek naar een voortent van Walker voor uw caravan met omloopmaat 14 of een ander grootte? De Vossenhoek Caravan & Recreatie uit Oud-Gastel heeft een ruim aanbod aan voortenten geschikt voor caravans met diverse omloopmaten. Voor een voor- of luifeltent van Walker met omloopmaat 14 of een andere maat zit u bij ons goed.

Walker heeft prachtige voortenten en luifels met omloopmaat 14

Walker levert in tegenstelling tot de meeste merken ook omloopmaten die afwijken van de standaard maten. Wanneer uw caravan te groot of te klein is voor de standaardmaten is het erg lastig om een passende voortent te vinden. Door een Walker-voortent te kopen, bespaart u uzelf een hele hoop zoekwerk. In onze kampeerwinkel vindt u niet alleen producten met omloopmaat 14, maar ook:

Breng een bezoek aan de showroom

Door middel van onze instructies meet u eenvoudig de omloopmaat van uw caravan op. Wilt u graag een luifel van Walker bestellen met omloopmaat 14 of een andere omloopmaat? Neem dan contact met ons op via info@vossenhoek.nl of kom langs. Bij ons bent u ook altijd welkom voor het aanschaffen of laten onderhouden van uw caravan.