y

Weinsberg CaraCito caravan

De Weinsberg CaraCito is een gasloos caravan model met een volledig elektrische uitrusting. Denk hierbij aan een airco met verwarmingsfunctie, 230V keramische kookplaat en een compressor koelkast. Met een nieuw interieurontwerp heeft deze Weinsberg caravan een jonge en moderne uitstraling. Deze caravan is volledig klaar voor de toekomst!

Weinsberg CaraCito verkrijgbaar in 5 indelingen

De modellenserie van de Weinsberg CaraCito bestaat uit 5 indelingen: 390 QD, 450 FU, 470 EU, 470 QDK en 500 QDK.

De 390 QD is een compact model met voorin een tweepersoons dwars bed. Daarachter vinden we een kledingkast en een keukenblok. Achterin bevinden zich een badkamer in de hoek en daarnaast een treinzit.

In de 450 FU vinden we voorin een tweepersoond Frans bed, met daarnaast een wastafel en badkamer met douche en toilet. Achterin bevindt zich een ruime rondzit en in het midden zijn een kledingkast en een keukenblok geplaatst.

De Weinsberg CaraCito 470 EU is een caravan met enkele bedden voorin. In het middendeel vinden we een badkamer, met daar tegenover het keukenblok. De indeling wordt compleet gemaakt door een face-to-face lengtezit achterin.

De CaraCito 470 QDK is een caravan met stapelbedden achterin. Daarvoor is een badkamer geplaatst. Rechts naast de toegangsdeur bevindt zich een keuken met grote koelkast en daar tegenover een ruime treinzit. Voorin bevinct zich een tweepersoons dwars bed.

Ook de 500 QDK is een caravan met kinderkamer. Achterin is een stapelbed geplaatst in lengte richting, zodat er naast ruimte is voor een badkamer met wastafel, douche en toilet. Het leefgedeelte in het midden bestaat uit een treinzit en een keuken met grote koelkast. De indeling wordt compleet gemaakt door een dwars bed voorin.

390 QD

450 FU

470 EU

470 QDK

500 QDK

Consequent anders, consequent modern, consequent elektrisch!

De CaraCito is een Weinsberg caravan met een zeer modern interieur design. Dit is goed terug te zien in de duurzame meubelbouw: eenvoudig, elegant en strak. Dit wordt extra benadrukt door de greeploze bovenkastjes en de duurzame hoogwaardige bekledingsstoffen. Een uniek detail is te vinden in de volledig gasloze keuken: het werkblad met terrazzo decor.

Weinsberg CaraCito caravan kopen?

Is deze Weinsberg CaraCito de ideale caravan voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Weinsberg en kunnen u helpen om de caravan zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.