y

Weinsberg CaraOne caravan

De Weinsberg CaraOne is met recht de topper onder de Weinsberg caravans. Met zijn flexibele uitrusting en gezellige sfeer is dit echt een gezinsvriendelijke caravan. Ideaal voor weekendjes weg of voor een lange vakantie. De CaraOne is een echter allrounder met hoogwaardige details, materialen van de hoogste kwaliteit en genoeg ruimte voor de grootste vakantiedromen.

Weinsberg CaraOne verkrijgbaar in 11 indelingen

De modellenserie van de Weinsberg CaraOne bestaat uit 11 indelingen: 390 PUH, 390 QD, 400 LK, 420 QD, 450 FU, 480 EU, 480 QDK, 500 FDK, 540 EUH, 550 UK, 550 QDK. De modellen 390 PUH, 390 QD, 420 QD, 450 FU, 480 EU en 480 QDK zijn tevens verkrijgbaar als extra luxe ‘Edition HOT’ uitvoering.

De 390 PUH is het kleinste CaraOne model. Rechts naast de toegangsdeur bevindt zich op de kop een ruime keuken met koelkast. In het midden van de caravan vinden we een badkamer, met daar tegenover een kledingkast. Achterin is een ruime rondzit geplaatst, welke tevens kan worden omgebouwd tot een tweepersoons bed.

In de 390 QD vinden we een tweepersoons dwars bed voorin, met daarnasst een compacte keuken en een kledingkast. Achterin is er plek gemaakt voor een treinzit en een badkamer met wastafel, douche en toilet.

Caravans met stapelbedden

De CaraOne 400 LK is een caravan met stapelbedden achterin. Daarvoor vinden we, in het midden van de caravan, een compacte keuken  met daar tegeneover een badkamer en kledingkast. De indeing wordt compleet gemaakt door een ruime lengte zit, welke om te bouwen is tot twee slaapplaatsen.

Het model 420 QD heeft een indeling met een tweepersoons dwars bed voorin. Achterin vinden we een kledingkast en een ruime treinzit. In het midden van dit model vinden we een brede keuken, met daar tegenover een badkamer met douche en toilet.

De Weinsberg CaraOne 450 FU is een populair model met voorin een Frans bed, wastafel en badkamer met douche en toilet. Voor het bed bevindt zich een compacte keuken, met een kledingkast er tegenover. De indeling wordt compleet gemaakt door een zeer ruime rondzit achterin.

De 480 EU heeft eveneens een indeling met een grote rondzit achterin. Naast de toegangsdeur vinden we een keuken, met daar tegenover een badkamer. Voorin wordt de indeling van deze caravan compleet gemaakt door een slaapkamer met enkele bedden.

In de 480 QDK vinden we weer een caravan met kinderkamer achterin. Daarvoor is een compacte badkamer geplaatst. Het midden van deze Weinsberg caravan is voorzien van een treinzit en een keuken met grote koelkast. Voorin bevindt zich een tweepersoons dwars bed.

Qua indeling is de 500 FDK vergelijkbaar met de 480 QDK. Echter is in de 500 FDK voorin een Frans bed geplaats en bevind de badkamer zich naast het bed. Tussen de stapelbedden en de treinzit is hier een kledingkast geplaatst.

Weinsberg caravans met enkele bedden

De 540 EUH is een ruime caravan met enkele bedden voorin en een grote rondzit achterin. Daar tussenin vinden we een keuken met grote koelkast, een ruime kledingkast en een badkamer met wastafel, douche en toilet.

In de Weinsberg CaraOne 550 UK vinden we achterin zowel de kinderkamer met stapelbedden, een kledingkast als de badkamer. Deze badkamer is uitgerust met wastafel, douche en toilet. In het midden vinden we een keuken met grote koelkast en een ruime treinzit. De indeling wordt compleet gemaakt door een tweepersoons dwars bed voorin.

Het laatste model in de CaraOne serie is de 550 QDK. Hierin bevinden zich achterin een Frans bed en daarnaast de kinderkamer met stepelbed. Daarvoor vinden we een badkamer, met daarnaast het keukenblok. Tegenover de badkamer en keuken zijn een kledingkast en een grote koelkast geplaatst. Voorin wordt de indeling compleet gemaakt door een rondzit.

390 PUH

390 QD

400 LK

420 QD

450 FU

480 EU

480 QDK

500 FDK

540 EUH

550 UK

550 QDK

Jouw thuis in de vakantie

Harmonieus, comfortabel en compact. Met de nieuwe bekledingsvarianten en een modern meubeldesign voelt u zich direct thuis in de Weinsberg CaraOne. Deze Weinsberg caravan heeft veel uitstraling, hoge herkenningswaarde én een maximale bruikbaarheid. Met deze CaraOne wil je maar één ding: wegrijden.

Weinsberg CaraOne caravan kopen?

Is deze Weinsberg CaraOne de ideale caravan voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Weinsberg en kunnen u helpen om de caravan zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.